Dagster3532
Becerikli
OC ile falan o RT performansı toparlanmaz. Sorun hızda değil mimaride donanım o işi fiziksel olarak yapamıyor, voltajı köklesen de nafile. Fazla para verip 6900 XT macerasına da hiç girme bence, o paraya değmez. Aynı mimarinin sadece daha çok elektrik yakan ve ısınan hali, RT zayıflığı onda da aynen devam ediyor. Eğer ışın izleme RT senin için önemliyse AMD defterini komple kapat, temiz bir RTX 3080 veya zorlayıp 4070 kovala. Ama RT olmasa da olur, ben saf güce ve akıcılığa bakarım diyorsan 6800 o fiyata rakipsizdir, al geç.
Tam olarak o anlamda dememiştim hocam. Şimdi örnek olarak RT açık olmadan 70 kare aldığımız bir sahnede RT açık iken 50 oluyorsa Extreme bir overclock yaparak en azından 60-63 kareye çıkarsak en azından daha az kayıp elde etmiş olmaz mıyız? Hem hala 5060 Ti geçen bir kartımız olmuş olur. Hem de RT açık senaryoda kartın aşağısına çok da düşmemiş oluruz. Ham performans içinde daha fazla performans elde etmiş oluruz. Demek istediğim şey tam olarak bu idi. Kendim de 3080 kullanıyorum ama arkadaşımın yaşadığı şehirde 3080 16 bin TL ücret ile başlıyor. Fiyatı normal olanların geneli Param Güvende yapmıyorlar.