theodore bagwell
Başarılı
Tamamdır hocam teşekkürler. Konusu burası değil fakat anakart olarak ne önerirsiniz yine 2.el olarak. 2.500 3.000'e var mıdır güzelinden bir anakart am5 için.Yapacağını sanmam 3080 zaten 1080P için yeterli bir kart.
Tamamdır hocam teşekkürler. Konusu burası değil fakat anakart olarak ne önerirsiniz yine 2.el olarak. 2.500 3.000'e var mıdır güzelinden bir anakart am5 için.Yapacağını sanmam 3080 zaten 1080P için yeterli bir kart.
Gigabyte A620 M H işini görür.Tamamdır hocam teşekkürler. Konusu burası değil fakat anakart olarak ne önerirsiniz yine 2.el olarak. 2.500 3.000'e var mıdır güzelinden bir anakart am5 için.
B650 ya da A620 almanı öneririm. (B650 daha iyi bir chipset ama nedense A620 ilanları daha güvenilir geldi)Tamamdır hocam teşekkürler. Konusu burası değil fakat anakart olarak ne önerirsiniz yine 2.el olarak. 2.500 3.000'e var mıdır güzelinden bir anakart am5 için.
Teşekkür ederim hocam.B650 ya da A620 almanı öneririm. (B650 daha iyi bir chipset ama nedense A620 ilanları daha güvenilir geldi)
A620 sıfırı aynı fiyatta.B650 ya da A620 almanı öneririm. (B650 daha iyi bir chipset ama nedense A620 ilanları daha güvenilir geldi)
Tamamdır hocam teşekkürler. Konusu burası değil fakat anakart olarak ne önerirsiniz yine 2.el olarak. 2.500 3.000'e var mıdır güzelinden bir anakart AM5 için.
Anladım hocam bende ki anakart kaça gider sizce 2.el? ASUS PRIME B450M-K. bunu satıp üstüne koyar alırım diye düşündüm.Anakart için 2 ilan buldum. Gigabyte olanı bilmemde BIOSTAR olan ben de var. Fiyatına göre gayet güzel.
Anladım hocam bende ki anakart kaça gider sizce 2.el? ASUS Prime B450M K. Bunu satıp üstüne koyar alırım diye düşündüm.
Teşekkürler hocam aklımda bulunsun mantıklı aslında da bilmiyorum bozuk çıkma ihtimallerini de göz önünde bulundurursak parçaları ya orada test edip alacağım yada bir bilgisayarcıya danışıp kontrol etmesini isterim.Parçaları sattıktan sonra almaya başlayın derim. Mümkünse üstüne para vererek takas bakın.