Aki
Başarılı
Merhabalar, tanıdığım birinden ikinci el ASUS TUF GAMING RTX 3080 OC V2 10GB GPU alma imkanım var 14000TL'ye. Temiz kullandığını düşünüyorum, zaten şu an satıyor. Bakımı ve termal macunu, pedleri yenilendi. 3080 ham performans olarak dövüyor 5060'ı ama 50 serisine de şimdi NVIDIA Smooth Motion geleceğinden 3080 ile ham halinden daha mı iyi olur bilemedim. Derdim hikayeli oyunlar ve diğer özelliklerde yok DLSS 4 gibi, bunlardan mahrum 3080 ham performans mı almak mantıklı yoksa AI özellikleriyle NVIDIA Smooth Motion olması ve güncel olmasıyla RTX 5060 mı? Beni çekiyor özellikleri, bir de üstüne RTX 5060 8GB VRAM, 16GB veya 5060 Ti bütçemi aşıyor. Bütçem max 16000 TL.
Öneriniz varsa açığım ve AMD almak istemiyorum. Şu an güncel kartım RX 7600, onu iade edip alacağım zaten. AMD driver sorunlarıyla çok uğraştım. Hangisi daha mantıklı yüksek grafikle yüksek FPS almalı hikayeli oyunlar için?
Öneriniz varsa açığım ve AMD almak istemiyorum. Şu an güncel kartım RX 7600, onu iade edip alacağım zaten. AMD driver sorunlarıyla çok uğraştım. Hangisi daha mantıklı yüksek grafikle yüksek FPS almalı hikayeli oyunlar için?
Son düzenleyen: Moderatör: