Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Asla alınmaz. O fiyatlarda AM5 9070XT veya 5070/Tİ bakın.İyi Sosyaller. Sistemi fiyatına göre yorumlamanız ve bana tavsiye vermeniz mümkün mü? Ekran kartı hariç her parça sıfır. Ekran kartı az kullanılmış durumda. Oyun için alacağım.
Alınır alınmasına da o fiyata asla.Aynı fiyata NVIDIA olarak 5070 AMD olarak 9070XT sistemler toplanıyor alınmaz.
3090 eskide kaldı artık.
- Makaleler
- 1
Asla olmaz o fiyata. Sinerji, İncehesap ve ya Game Garaj'dan 5070 Tİ sistemlere bakın.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
3090 güzel bir kart fakat sistem genel olarak kötü alınmaz. Mesela ''K'' ibareli bir işlemci var fakat ''B'' serisi bir anakart ile kullanılmış.İyi Sosyaller. Sistemi fiyatına göre yorumlamanız ve bana tavsiye vermeniz mümkün mü? Ekran kartı hariç her parça sıfır. Ekran kartı az kullanılmış durumda. Oyun için alacağım.
Katılmıyorum hala günümüzde kullanılabilir. Yüksek VRAM kapasitesi sayesinde büyük model yapay zekalar çalıştırabilir. Oyunlarda da güzel bir performans sergiler.
Son düzenleme:
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Çok fazla güç çekiyor. PSU'nunda sağlam olması gerekli. Bu sebeple tercih edilmemeli bana göre.Katılmıyorum hala günümüzde kullanılabilir. Yüksek VRAM kapasitesi sayesinde büyük model yapay zekalar çalıştırabilir. Oyunlarda da güzel bir performans sergiler.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Aksine hala tercih edilebilir. Evet fazla güç çekebilir ama yapay zeka uygulamalarını çok daha rahat çalıştıracaktır. Önerilen kartların max 16GB VRAM'e sahip olduğunu düşünürsek 24GB VRAM bariz avantaj sağlayacaktır. Tabii ki sadece oyun oynanacak ise 16GB VRAM de gayet yeterlidir. 3090'ın da amiral gemisi olduğunu unutmamak lazım. 1080Ti-2080Ti olsaydı düşüncenize katılırdım. Fakat 3090'ın hala yolu var. Kullanılabilir.Çok fazla güç çekiyor. PSU'nunda sağlam olması gerekli. Bu sebeple tercih edilmemeli bana göre.
Konuyu iyi anlamayan dostlar için düzeltme: Konu sahibinin göndermiş olduğu sistemi önermiyorum. Fakat RTX 3090 günümüz için hala kullanılabilir bir ekran kartıdır.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-