Hangi ürünle takas edeceksiniz?
Takas dışında para eklemeyecek misiniz?
Hangi amaçla dizüstü kullanacaksınız?
Ayrıca ürünün kasa kalitesinden bağımsız, dizüstü bilgisayarlar asla bilgisayar ayarında bir deneyim sağlamaz. Yerelde satılan en pahalı modeller bile ısınma sorunlarıyla uğraşır. Belki daha ucuz ürünlere göre fark vardır ama siz doğru şekilde kullanmazsanız uzun oyun deneyimleri için uygun cihazlar değillerdir.
Bunu belirtme nedenim, eğer masaüstü bir bilgisayarınız var ve 4050 dizüstü'ye göre eskiyse(belki ihtiyacınıza yetiyordur) veya ayırdığınız bütçe ve eldeki ürünün satışı ile 4050'den daha iyi bir masaüstü sistem topluyor olabilirsiniz. Buna göre almadan önce emin olun, sonra pişman olmayın.
Dizüstü aldıktan sonra bağlantıdaki konudaki mesajlarıma göz atın. Dizüstü kullanımı için ayrıca taktikler verdim.
Arkadaşım 2. el Excalibur dizüstü oyun bilgisayarı aldı. Malum bu markanın ısınma sorunları alemde bilinir. Termal macunda sıkıntı olması lazım. Onu değiştirecek orası kesin ama yetmeyeceği de kesin. Bu nedenle soğutucu bakmaya karar verdik. Ben baktım ama 1000 TL altındaki ürünler çok dengesiz ilerlediği için hangisine karar vermek lazım bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Ekran 15.6''
@14742 Çok kalitelilerinde bile çoğu oyunda FPS sabit oynamanız gerekiyor. Dizüstü'lerde soğutma çağ atlamadığından, o dar kasalarda maalesef en iyi soğutmalıları bile ısıları çok rahat dağıtamıyor. Yukarıdaki konuda önerdiklerimi size de öneririm. İki tane mesaj var ve bir mesajda yönlendirdiğim bağlantıda detaylar var.