Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cedrina300mg

Çalışkan
Merhaba, 4060a geçtim denemek için de MK 11 indirdim ancak oyunda 60 FPS'yi geçmiyor, ardından eFootball denedim onda da 60ı geçmiyor. İlk bir hafta sadece LoL oynadığım için bu durumu geç fark ediyorum çünkü orada 144 Hz kilitli oynuyorum ve sorun yok. Monitörüm 144 Hz. Birkaç kişinin önerisiyle V-Sync kapattım ama bir şey değişmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

furmark.webp

oyun içi.webp

efootball.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, 4060a geçtim denemek için de MK 11 indirdim ancak oyunda 60 FPS'yi geçmiyor, ardından eFootball denedim onda da 60ı geçmiyor. İlk bir hafta sadece LoL oynadığım için bu durumu geç fark ediyorum çünkü orada 144 Hz kilitli oynuyorum ve sorun yok. Monitörüm 144 Hz. Birkaç kişinin önerisiyle V-Sync kapattım ama bir şey değişmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 100079

Eki Görüntüle 100080

Eki Görüntüle 100081
Oyunda 60FPS kiliti var.

Nvidia uygulamasında FPS limiti olabilir o oyunlar için. Ben de yaşamıştım daha önce.
Merhaba hocam.

Masaüstü/Sağ Tık/Görüntü Ayarları/Gelişmiş Görüntü Ayarları/Ekran Tazeleme Hızı bölümünden monitörünüzün hertz oranını desteklenen son değere çıkarttınız mı? E Football'da oyun içi ayarlarda V-Sync veya Dikey Eşitleme ayarı aktif mi?
Arkadaşlar oyun PS portu olduğu için FPS'i sabitliyor.
Merhaba hocam.

Masaüstü/Sağ Tık/Görüntü Ayarları/Gelişmiş Görüntü Ayarları/Ekran Tazeleme Hızı bölümünden monitörünüzün hertz oranını desteklenen son değere çıkarttınız mı? E Football'da oyun içi ayarlarda V-Sync veya Dikey Eşitleme ayarı aktif mi?

Eki Görüntüle 100079

Eki Görüntüle 100080

Eki Görüntüle 100081
Oyunda 60FPS kiliti var.

Nvidia uygulamasında FPS limiti olabilir o oyunlar için. Ben de yaşamıştım daha önce.
Merhaba hocam.

Çözüm
NVIDIA uygulamasında FPS limiti olabilir o oyunlar için. Ben de yaşamıştım daha önce.

FPS limiti kapalı ama hala 60ı geçmiyor

Merhaba hocam.

Masaüstü/Sağ Tık/Görüntü Ayarları/Gelişmiş Görüntü Ayarları/Ekran Tazeleme Hızı bölümünden monitörünüzün Hertz oranını desteklenen son değere çıkarttınız mı? E Football'da oyun içi ayarlarda V-Sync veya Dikey Eşitleme ayarı aktif mi?

Evet NVIDIA Control panelden de kontrol etmiştim orada da 144Hz gözüküyor

Oyunda 60FPS kiliti var.

Mk 11 PS portu olabilir ama EFootball'un öyle olduğunu sanmıyorum

Oyunda 60FPS kiliti var.

YouTube'dan birkaç oyun testine baktım gerçekten ikisi de zaten 60 FPS çalışıyormuş 😂 hevesle almştım kartı 2 gündür nasıl moralım bozulmuştu teşekkür ediyorum 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS limiti kapalı ama hala 60ı geçmiyor

Evet NVIDIA Control panelden de kontrol etmiştim orada da 144Hz gözüküyor

Mk 11 PS portu olabilir ama EFootball'un öyle olduğunu sanmıyorum

YouTube'dan birkaç oyun testine baktım gerçekten ikisi de zaten 60 FPS çalışıyormuş 😂 hevesle almştım kartı 2 gündür nasıl moralım bozulmuştu teşekkür ediyorum 🙏
Ben de Elden Ring'de yaşamıştım bu durumu, 3. parti uygulamalarla kaldırılabiliyor kilit Elden Ring'de oynarsanız bilginiz olsun.