RTX 4060 dizüstü bilgisayar alamadığımı kafaya takıp pişman olmalı mıyım?

Peki bilgisayar hakkında gelecekteki oyunlar için ne düşünüyorsunuz?
teknoloji giderek gelişiyor ama microsoft umarım Windows işini daha fazla batırmaz.

Hayat böyle bir şey sanırım. Zıt şeyler birbirini çekiyor Doğanın kanunu gibi bir şey.

teknoloji giderek gelişiyor ama microsoft umarım Windows işini daha fazla batırmaz.

Hayat böyle bir şey sanırım. Zıt şeyler birbirini çekiyor Doğanın kanunu gibi bir şey.
Sanırım sorumu yanlış anladınız veya ben yanlış sordum. Sorumu düzelttim, "Peki sizce bilgisayarım gelecekteki oyunları oynatır mı?"

Sanırım sorumu yanlış anladınız veya ben yanlış sordum. Sorumu düzelttim, "Peki bilgisayarım gelecekteki oyunları oynatır mı?"
Oynatacak merak etme. Kimisini belki biraz düşük FPS ile, kimisini belki orta grafik ayarları ile, ama illaki oynatacak merak etme. Duruma göre DLSS ve FG teknolojilerini de kullanarak iyice sömürürsün bilgisayarını.

Sanırım sorumu yanlış anladınız veya ben yanlış sordum. Sorumu düzelttim, "Peki sizce bilgisayarım gelecekteki oyunları oynatır mı?"
@Şişman Adam a demiştim aslında ama neyse. @Ragnar Şahsen uzun bir süre daha oyunlarda sorun çekmeyeceksiniz onu söyleyebilirim. Tabii oyunlardan ne beklediğinize de bağlı. Ayrıca teknoloji bu dostum eskiyecek tabii ki. Fizik öğretmenim anlatmıştı. Televizyon mesela 6 yıl garantisi varsa 6. yılda illa bir arıza çıkar (motoru bozulur ekranı gider vs) bu planlanmış bir şey. Yoksa üreticiler satış yapamazlar. Oyunlarda da bu böyle illaki sistemin yetmeyeceği zaman olacak. Şimdi değil ama onu söyleyebilirim.

Açıkçası 4060 45W gibi kartlara oranla daha iyi veya benzer fpsleri alırsınız MSI Thin GF63 gibi mesela. 4060 90W ile kafa kafaya fpsler alabilirsiniz duruma göre oyununa göre diyelim. Cihaz güzel, önemli olan işinizi görmesi diğer mesajlarda da dendiği gibi. Tek sıkıntı vram Nvidia neden böyle cimrilik yapıyor anlamış değilim.

140W evet, 140W kullanmayacak o kart ama o 140W 120W diye satılan laptopların mhz değeri 105W 90W 75W diye satılan cihazlardan daha yüksek diyebiliyorum yani kötü fpsler almazsınız ama vram sıkıntısını 4060 gibi sizde çekersiniz. 4060 son çıkan oyunlarda vram problemi yaşıyor, yani 4060 alsanız da aynı ortak bir soruyu soracaktınız o da Nvidia neden bu cimriliği yaptı ? 4070 laptop kartı da aynı probleme sahip. Laptoplarda 4080 alamıyorsanız pek üzülmenize gerek yok bence çünkü sorun fps değil vram 4000 serisine sahip 1080p için şu an laptoplarda.

Evet ben de aynen senin gibi takintili bir tipim de gerek yok ayarlari biraz kisarsin VRAM ihtiyaci duser. Aralarinda performans farki cok az zaten.

Evet ben de aynen senin gibi takintili bir tipim de gerek yok ayarlari biraz kisarsin VRAM ihtiyaci duser. Aralarinda performans farki cok az zaten.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…