sndwchmaker
Yetkin
RTX 4060 var ve ilk kurulduğu günden beri iki sorunla karşılaşıyorum. İlki, birçok oyunda karıncalanma (?) ve keskinleştirme sorunları var. 1080P monitör o yüzden keskinleştirmede çok bir şey beklememeliyim, biliyorum, ama bu anormal işte. Kenarlarda buğular meydana geliyor. İsterseniz bir oyuna girip örnek fotoğraf atabilirim. (Güncel olarak Black Ops 6'da ve MW2019'da bizzat yaşadım.) Karıncalanma ise özellikle Black Ops'ta kendini belli ediyor. Film greninin kapalı olmasına rağmen sürekli açık olduğunu ve bütün keskinleştirmenin içinden geçtiğini düşünün. Bu durumu her oyunda yaşasam da çoğunda bu kadar yoğun olmuyor. Özellikle DLSS ve bu tarz teknolojileri desteklemeyen hiçbir oyunda bu sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum.
Sanki her daim DLSS açıkmış gibi hissettiriyor. Kapalı da olsa görüntüde böyle sorunlar var. Bu bilinen bir şey de ben bir ayar mı kaçırdım? Şuan bu yazıyı yazarken de ikinci sorunla karşı karşıyayım. Tamamen rastgele bir biçimde bazen sadece tarayıcımda bu buğulanmayı dibine kadar yaşıyorum. Örnek fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Sanki her daim DLSS açıkmış gibi hissettiriyor. Kapalı da olsa görüntüde böyle sorunlar var. Bu bilinen bir şey de ben bir ayar mı kaçırdım? Şuan bu yazıyı yazarken de ikinci sorunla karşı karşıyayım. Tamamen rastgele bir biçimde bazen sadece tarayıcımda bu buğulanmayı dibine kadar yaşıyorum. Örnek fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.