RTX 4060 sistemde GTA 6'nın yapay zekâ performans analizi

Dalgınlığıma denk gelmiş. 😇
RTX 4060Ti kullanıyorsunuz sandım.
Önemli değil estağfirullah

RTX 4060 ekran kartınız 1080p orta-yüksek grafik ayarlarında çok rahat 60-80 FPS alır. Mevcut sisteminiz hakkında endişe edecek bir durum yoktur ancak stabil bir performans için RAM'lerinizi 32 GB'a yükseltmenizi tavsiye ederim.

Bu görüşünüz aynı mı hala peki :D

Acaba 1080p'de Low'a veya Medium'a çektiğimizde 5600 işlemcide darboğaz olur mu?

Son düzenleme:
Bence teknolojik olarak donanımlar hazır ama herkesin bu donanımlara erişimi yok mesele o. Tabii ki bire bir aynısı olamaz ama 1440p ve 2160p Ultra grafiklerde çok gerçekçi olacağı kesin.

İçimi rahatlattınız hocam teşekkürler en kötü 4060'ı satıp 9060 XT 16GB gibi ekran kartı almayı düşünüyordum zamanı geldiğinde :D

Ben kartın gücünden çok VRAM konusunda endişeliyim, can sıkıcı bir konu firmaların sürekli VRAM'i kısması.

Eğer VRAM sınırlarda gezerse DLSS açınca daha kötü olur çünkü DLSS, VRAM'i daha da yükseltir takılmalar daha çok artar.
Hocam DLSS VRAM düşürüyor, frame gen açmazsınız olur biter VRAM yükselten şey frame gen. Zaten frame gen boş bir teknoloji en azından giriş seviyesi kartlar için öyle.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt