Daha elinizden tutan oyunları seviyorsunuz gibi duruyor. CoD, AC, Far Cry veya PS'in hikayeli tüm oyunları olabilir.
Daha önceden Amazon Prime veya Epic Games dağıttığında aldıysan metro serisine bakabilirsin.
Resident Evil diğer oyunları olabilir. Metro ucundan gerilim var. Ama korku sayılmaz, atmosferik bir gerilim ve mutasyona uğramış yaratıklar var.
Stalker 2 ve Starfield bence sıkılacaktır. Stalker dışarıdan bakınca kolay gözükse de hem vakit isteyen hem de bir tık zor oyun. Starfield ise keşfetmeye dayalı, teknik anlamda konsol oyuncusu çok laf yapsa da bilgisayar odaklı bir oyun. O yüzden ben bir tık hakkının yendiğini düşünüyorum. Ama oynadığı oyunlar açık dünya olanlar hariç ortalama 10-20 saat arasında biten oyunlar. O yüzden bu oyunlar sarmayacaktır.
Bethesda oyunlarının dünyalarını keşfetmesi güzeldir. Teknik sorunları, eskimişliğine AAA basit oyun(aşağılamak için demiyorum herkese hitap etsin ve çok satsın diye öyle yapıyorlar) oynayanlar doğal olarak alışamıyorlar. Eğer alışmaya çabalarsanız da Skyrim falan oynayınca, çoğu açık dünya oyunu ruhsuz gelecektir.
Bence AC hiç girmediysen Shadow saracaktır ama sonradan 2-3 AC oynayınca Ubisoft'a lanet okumaya başlarsınız.