Hocam korku oyunu olarak Outlast'ı önerebilirim. Outlast 1, 2 ve DLC'si şuan Epic Games'te toplam 10 TL'ye falan geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam farklı bir tarz arıyorsanız otomasyon tarzında oyunları deneyebilirsiniz. Satisfactory tarzı eğer keyif alırsanız çok uzun sürenizi harcarsınız. Hikayeli olsun dolaşayım diyorsanız da dediğim gibi STALKER 2 ve Starfield öneririm.Baldur's Gate 3 gibi oyunları sevemiyorum.
Elden Ring'de çok zor geliyor hocam.
Assassin's Creedi'de, shadows çıkınca oynamayı düşünyorum.
Spider-Man 2'yi de PS5'ten oynadım PC'ye çıkınca gene başlayacağım.
Devil May Cry, bir süreden sonra sıkmaya başlıyor. 2 kere denedim yarısında bıraktım.
Heavy Rain konsoldan oynamıştım.
Doom, ilgimi niyese çok çekemedi.
Kriyus 56
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam korku oyunu olarak Outlast'ı önerebilirim. Outlast 1, 2 ve DLC'si şu an Epic Games'te toplam 10 TL'ye falan geliyor.
Korku oyunlarını hiç denemek istemiyorum.
Daha elinizden tutan oyunları seviyorsunuz gibi duruyor. CoD, AC, Far Cry veya PS'in hikayeli tüm oyunları olabilir.
Daha önceden Amazon Prime veya Epic Games dağıttığında aldıysan Metro serisine bakabilirsin.
store.steampowered.com
Resident Evil diğer oyunları olabilir. Metro ucundan gerilim var. Ama korku sayılmaz, atmosferik bir gerilim ve mutasyona uğramış yaratıklar var.
Stalker 2 ve Starfield bence sıkılacaktır. Stalker dışarıdan bakınca kolay gözükse de hem vakit isteyen hem de bir tık zor oyun. Starfield ise keşfetmeye dayalı, teknik anlamda konsol oyuncusu çok laf yapsa da bilgisayar odaklı bir oyun. O yüzden ben bir tık hakkının yendiğini düşünüyorum. Ama oynadığı oyunlar açık dünya olanlar hariç ortalama 10-20 saat arasında biten oyunlar. O yüzden bu oyunlar sarmayacaktır.
Bethesda oyunlarının dünyalarını keşfetmesi güzeldir. Teknik sorunları, eskimişliğine AAA basit oyun(aşağılamak için demiyorum herkese hitap etsin ve çok satsın diye öyle yapıyorlar) oynayanlar doğal olarak alışamıyorlar. Eğer alışmaya çabalarsanız da Skyrim falan oynayınca, çoğu açık dünya oyunu ruhsuz gelecektir.
Bence AC hiç girmediysen Shadow saracaktır, ama sonradan 2-3 AC oynayınca Ubisoft'a lanet okumaya başlarsınız.
Daha önceden Amazon Prime veya Epic Games dağıttığında aldıysan Metro serisine bakabilirsin.
Metro Saga Bundle Steam'de %87 İndirimli
Resident Evil diğer oyunları olabilir. Metro ucundan gerilim var. Ama korku sayılmaz, atmosferik bir gerilim ve mutasyona uğramış yaratıklar var.
Stalker 2 ve Starfield bence sıkılacaktır. Stalker dışarıdan bakınca kolay gözükse de hem vakit isteyen hem de bir tık zor oyun. Starfield ise keşfetmeye dayalı, teknik anlamda konsol oyuncusu çok laf yapsa da bilgisayar odaklı bir oyun. O yüzden ben bir tık hakkının yendiğini düşünüyorum. Ama oynadığı oyunlar açık dünya olanlar hariç ortalama 10-20 saat arasında biten oyunlar. O yüzden bu oyunlar sarmayacaktır.
Bethesda oyunlarının dünyalarını keşfetmesi güzeldir. Teknik sorunları, eskimişliğine AAA basit oyun(aşağılamak için demiyorum herkese hitap etsin ve çok satsın diye öyle yapıyorlar) oynayanlar doğal olarak alışamıyorlar. Eğer alışmaya çabalarsanız da Skyrim falan oynayınca, çoğu açık dünya oyunu ruhsuz gelecektir.
Bence AC hiç girmediysen Shadow saracaktır, ama sonradan 2-3 AC oynayınca Ubisoft'a lanet okumaya başlarsınız.
Kriyus 56
Üstün
- Makaleler
- 2
Daha elinizden tutan oyunları seviyorsunuz gibi duruyor. CoD, AC, Far Cry veya PS'in hikayeli tüm oyunları olabilir.
Daha önceden Amazon Prime veya Epic Games dağıttığında aldıysan metro serisine bakabilirsin.
![]()
store.steampowered.com
Bence AC hiç girmediysen Shadow saracaktır ama sonradan 2-3 AC oynayınca Ubisoft'a lanet okumaya başlarsınız.
Hocam resmen beni okudunuz.
Daha önceden Amazon Prime veya Epic Games dağıttığında aldıysan metro serisine bakabilirsin.
![]()
store.steampowered.com
Bence AC hiç girmediysen Shadow saracaktır ama sonradan 2-3 AC oynayınca Ubisoft'a lanet okumaya başlarsınız.
Hocam metro serisinde oyunlar hangi sırayla oynanmalı?
Belki eski oyunlar rahatsız etmiyorsa The Saboteur önerebilirim. Bir tık savaşta arada kalırsanız veya kötü tırmanma mekaniklerinden dolayı ölmeniz olası. Çok darlarsa ara verin. Ben başarım olmamasına rağmen, oyun içi başarım sistemini tamamlayıp oynamıştım. Arka planda açık bırakmalarımı saymazsam(çok sık yaptığım bir hata, açık unutuyorum) 20-30 saat sürmüştür. Veya daha fazla da oynamış olabilirim.
Batman Arkham serisini önerebilirim. Başarım vb. kasıyorsanız bir tık zorlar, ama onun dışında gayet akıcı oyunlar.
store.steampowered.com
Origins'i bazı fanları gereksiz dışlar ama kaliteli oyundur.
Call of Juarez serisi de olabilir.
store.steampowered.com
Yukarıdaki oyunları Amazon, Epic Games vb. ücretsiz dağıttı. Topladıysanız Epic Games, GoG, Amazon Games vb. hesaplarınıza bakın.
Mafia serisi de olabilir. Son oyun hariç öneririm.
Batman Arkham serisini önerebilirim. Başarım vb. kasıyorsanız bir tık zorlar, ama onun dışında gayet akıcı oyunlar.
Save 85% on Batman: Arkham Collection on Steam
Includes 4 items: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman™: Arkham Knight, Batman™: Arkham Knight Season Pass...
Origins'i bazı fanları gereksiz dışlar ama kaliteli oyundur.
Call of Juarez serisi de olabilir.
Call of Juarez Bundle on Steam
Yukarıdaki oyunları Amazon, Epic Games vb. ücretsiz dağıttı. Topladıysanız Epic Games, GoG, Amazon Games vb. hesaplarınıza bakın.
Mafia serisi de olabilir. Son oyun hariç öneririm.
Metro 2033, Last Light ve Exodus sıralamasıyla.Hocam resmen beni okudunuz.
Hocam metro serisinde oyunlar hangi sırayla oynanmalı?
Kriyus 56
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam peki direk Metro Exodus'tan başlarsam eksiklik hisseder miyim?
Battlefield 1 veya 5 denemenizi tavsiye ederim şahsen Battlefield 1 daha gerçekçi geliyor bana 5 biraz daha yanında arcade kalıyor.
BF 1'de bittirdim hocam. BF 5 ise biraz oynadıktan sonra dediğiniz gibi arcade kalıyor.
Hikaye birbiri ile bağlantılı. Metro serileri ayrıca Redux sürümleri ile yenilendiler. Yani görsel olarak çok eski gelmez. Slav coğrafyasından çıkma bir oyun olduğundan, genel olarak karakter hareketleri hantaldır. Ama keyfi de orada oluyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik TP-Link TR-MR100-Outdoor 4G Wi-Fi Router 3.066 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco X10 (3 pack) Wi-Fi 6 Mesh Sistemi - 6.649 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik TP-Link Deco E4 (2 pack) Wi-Fi 5 Mesh sistemi - 2.631 TL
- Fırsat Ekibi