Arkadaşlar bilgisayarı dengeliden yüksek performansa almaya karar verdim i5 12400F işlemci ve 4060 ekran kartına sahibim, performans olarak yüksek performansın daha iyi olduğunu duydum, geçmem sorun yaratır mı bir sıkıntı olur mu? Geçersem daha iyi performans alır mıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de RTX 4060'lı sistemi nihai performans modunda kullanıyorum.
En güzeli dengeli bence. Gerektiğinde performanslı kullanıyor. Gerekmediğinde normal.
NABERMÜDÜR
Uzman
power yetmiyor ise mavi ekran yersin, yetiyorsa sorun olmaz. 2 tane dez avantajı çok güç çeker ve çok ısınabilir. Kart modelin iyi ise dert etmezsin ve açabilirsin.
4060 var ısınma sorunum da yok sürekli yüksek performans kullansam sorun olmaz değil mi?
Olmaz hocam olmaz. Eski kasamı aldığım gün yüksek performansa çektim ve 7 sene öyle kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Şu andaki de keza 5 yıldır aynı şekilde yüksek performansta.
Olmaz hocam olmaz. Eski kasamı aldığım gün yüksek performansa çektim ve 7 sene öyle kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Şu andaki de keza 5 yıldır aynı şekilde yüksek performansta.
Hocam internette gezerken dengeliye alıp oyuna girerken yükseğe çeksem olur mu ya da hiç gerek duymayıp sürekli yüksekte mi kullanayım.
Hocam internette gezerken dengeliye alıp oyuna girerken yükseğe çeksem olur mu ya da hiç gerek duymayıp sürekli yüksekte mi kullanayım.
Bilgisayar zaten kullanılmadığında parçaları gerektiği kadar yavaşlatacak. İşlemciniz veya ekran kartınız masaüstünde boş dururken %100 kullanılmayacak. Yüksek performansta kalsın bir şey olmaz.
Bilgisayar zaten kullanılmadığında parçaları gerektiği kadar yavaşlatacak. İşlemciniz veya ekran kartınız masaüstünde boş dururken %100 kullanılmayacak. Yüksek performansta kalsın bir şey olmaz.
Hocam o zaman sürekli yüksek performansta tutuyorum doğru mudur?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-