K.R.A.T.O.S

Çalışkan
Farklı bir forum sitesinde bugün RTX 4060 Ti 16 GB aldığımı belirttim ancak kafamı çok karıştırdılar. RX 9060 XT al, daha iyi FPS veriyor dendi ve bende buraya sormak istedim. Sizce kartı iade edeyim mi dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir forum sitesinde bugün RTX 4060 Ti 16 GB aldığımı belirttim ancak kafamı çok karıştırdılar. RX 9060 XT al, daha iyi FPS veriyor dendi ve bende buraya sormak istedim. Sizce kartı iade edeyim mi dostlar?
4060Tİ 16GB alımaz. 9060XT dediğin 4070 ile aynı güçte bir kart. Nvidia için 1 nesil daha düşük kart almış oluyorsun. Nvidia zorunluysa da en azından 5060Tİ 16GB modelini alman lazım.

Aralarındaki performans farkı da bariz görülüyor zaten.

Bu arada attığım video 2k'da farkı gösteriyor. Bu 2 kartı 1080P'de kullanmak daha mantıklı ki o tarz bir durumda aradaki FPS farkı daha da açılacaktır.

9060XT daha performanslı ve 4060 Ti'a göre daha güncel bir kart ama iade edilip değiştirilecek kadar da fark yok.