RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartı ultra ayarlarda oyun oynatır mı? Örnek Spider-Man remasted, Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 2077, God of War, GTA 5 gibi oyunları zorlamadan oynatır mı?
Oynatır fakat bu yıllarda en az 10 yada 12 GB daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı durumlarda 8 GB yetmeyebilir.

Oyunun grafik ayarları ve kullanım değerlerine bakarsan bir anormallik varsa optimizasyon bozuktur. Ben o oyunda GPU'nun yüzde 95-99 arası çalıştığını görmedim mesela. 2K'da bile 90 civarı çalışıyordu.
Arkadaşımla baktığımızda
Oyunun grafik ayarları ve kullanım değerlerine bakarsan bir anormallik varsa optimizasyon bozuktur. Ben o oyunda GPU'nun yüzde 95-99 arası çalıştığını görmedim mesela. 2K'da bile 90 civarı çalışıyordu.
4060 ti 8gb ulrta ayalrda oynsdanizmi oyunu eğer oynadiysaniz drip tarzi şeyler oldumu

Arkadaşımla baktığımızda
4060 ti 8gb ulrta ayalrda oynsdanizmi oyunu eğer oynadiysaniz drip tarzi şeyler oldumu
Arkadaşımla baktığımızda CPU bazen ekran kartını geçiyordu kullanimda

Arkadaşımla baktığımızda

Arkadaşımla baktığımızda CPU bazen ekran kartını geçiyordu kullanimda

Oynamadım, videolardan belli. CPU'nun GPU kullanımı geçmesi için Quad serisi işlemci falan kullanıyor olması lazım o kartla, o yüzden optimizasyonu bozuk, optimal ayarlarda zaten 120 küsür FPS'lerde oynarsın o oyunu o kartla.