Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Ryzen 5600 + 4060 Ti var. Ultra grafik ve DLSS kalite ayarında, ilk bölümde kapalı alanlarda 180, açık alanda 120-130 civarında alıyor. İkinci bölüme geçince (çöl ve nehir gibi olan bölüm) FPS değerleri çok değişken. 60 ile 120 arasında yer yer değişiyor ve genel FPS ilk bölüme göre çok düşük. Ayrıca fg modu, AMD fg olarak tek seçenek var. Onu açınca kasma hissi oluştuğu için kullanmıyorum. Oynayanlar bu konu hakkında yorum yapabilir mi, bir tek bende mi böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Svartálfheim bölgesinde normalden daha az FPS düşmesi normal bir durum. O haritada FPS biraz düşebiliyor.

Evet sanırım o bölgeydi. Başka diyarlarda da FPS değişmeleri olabiliyormuş. Umarım daha fazla düşmez akıcılığı bir tık etkiliyor. İlk oyun çok daha optimizeydi sanırım.

@Şehsuvar Kementoğlu,

Ragnarok biraz daha optimize olsa güzel olur muş ama ben sıkıntısız 33 saat oynadım FG açık bir şekilde.

Arada akıcılığa engel olan yerler oluyor dediğin gibi ama idare ediyorsun artık.

Bir de internette God of War: Ragnarok optimized settings ayarları var. Bu oyunda gereksiz işlem harcayan ayarları daha optimum yapıyor aşağıda bıraktım linkini.

Şu videoda oyunda olan bir ayar ciddi anlamda FPS'ye etki ediyor mesela ona da bakabilirsin.

Optimized setting:

@Şehsuvar Kementoğlu,

Ragnarok biraz daha optimize olsa güzel olur muş ama ben sıkıntısız 33 saat oynadım fg açık bir şekilde.

Arada akıcılığa engel olan yerler oluyor dediğin gibi ama idare ediyorsun artık.

Bir de internette God of War: Ragnarok optimized settings ayarları var. Bu oyunda gereksiz işlem harcayan ayarları daha optimum yapıyor aşağıda bıraktım linkini.

Şu videoda oyunda olan bir ayar ciddi anlamda FPS'ye etki ediyor mesela ona da bakabilirsin.

Optimized setting:

Bu Video'nun GoW 2018 için olanı var mı?

Ben normal god of War rtx 4060 ile bitirdim bazı bölümlerde 170 FPS bile olduğu görülüyordu ancak bazı yerlerde 70'in altına düşüyordu. Şunu anladım ki hikayeli oyun oynayacaksak yüksek hz monitör almanın anlamı yok.

Ben normal God of War RTX 4060 ile bitirdim bazı bölümlerde 170 FPS bile olduğu görülüyordu ancak bazı yerlerde 70'in altına düşüyordu. Şunu anladım ki hikayeli oyun oynayacaksak yüksek Hz monitör almanın anlamı yok.

Valla 10 oyundan 4ü falan anca yağ gibi optimize oluyor ya. Hayatımda oynadığım en optimize oyunlardan ikisi Witcher 3 ve Days Gone'dı.