flashen

Çalışkan
League of Legends, RDR 2 ve Marvel Rivals oynarken anlık olarak FPS 00'a düşüyor; sesli sohbette sesler gidiyor; resmen bilgisayarım kilitleniyor. 1 ila 3-4 saniye sonra düzeliyor. Sık sık olmaya başladı birkaç gündür. En çok LoL'de bu sorun yaşanıyor.

RTX 4060 Ti 16 GB.
Ryzen 7 5700X.
32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir şey duydum işlemci soğutucu iyi değilse sıcaklık yükseldiğinde işlemci hız kesiyor yani throttling oluyor Micro takılmalar oluyor. Grafik ayarlarını yükseltip yükü ekran kartına bindir. Yaz aylarında en iyi çözüm bu işlemciler çok ısınır.

Yeni bir şey duydum işlemci soğutucu iyi değilse sıcaklık yükseldiğinde işlemci hız kesiyor yani throttling oluyor Micro takılmalar oluyor. Grafik ayarlarını yükseltip yükü ekran kartına bindir. Yaz aylarında en iyi çözüm bu işlemciler çok ısınır.

NVIDIA ayarlarından grafik işlemcisini ekran kartı seçtim. Otomatikteymiş. Yükü ekran kartına bindir dediğin şey bu mu?

NVIDIA ayarlarından grafik işlemcisini ekran kartı seçtim. Otomatikteymiş. Yükü ekran kartına bindir dediğin şey bu mu?

Demek istediğim oyun içi grafik ayarlarını yükseltirsen ekran kartı kullanımı artar yük ekran kartına biner. NVIDIA kartım yok NVIDIA ayarlarını bilen biri yardımcı olsun.