RTX 4060 Ti sistemim için gelen takas teklifleri mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LuppyN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 74

LuppyN

Çalışkan
Merhabalar. RTX 4060 Ti 16 GB, 7500F, 16 GB RAM, 1 TB SSD'li sistemimi G25F 2 monitör dahil olmak üzere Sahibinden, Facebook gibi platformlarda ilana koydum. Sizce kaça satabilirim?

Teklif olarak fotoğrafını eklediğim bilgisayar + 10 bin TL nakit teklifi geldi. Sizce değer mi? (Monitör hariç, monitörü istemedi.)

Buna ek olarak Abra A5 V17.2 laptop ve üstüne bir miktar nakit teklif etti. Hangisi makul olur? (Üniversite için laptop almak zorundayım.)

@LuppyN, RAM fiyatlari uctugundan beri piyasayi hic takip etmedim ama iki laptopun da kasa kalitesi ve ic yapisi kotu diye aklimda kalmis. Ben olsam iki laptopu verseler bile kabul etmezdim. Sistemin bayagi saglam duruyor aslinda, muhtemelen parca kalitesi de yuksek, satmak zorunda misin? Uzunca bir sure o seviyede bir sistem toplayamayabilirsin. Illa satmak zorundaysan 6 GB VRAM'e sahip ekran karti kullanan biri olarak minimum 8 GB VRAM'li bir seyler almani oneririm.

Hocam satmak zorundayim. bilgisayar programciligi bolumu okuyorum bilgisayar yok yanimda. Normalde 3 sene once zorluklarla aldim hevesimi alamadan satmak zorunda kaliyorum . Yapacak birsey yok oneriler icin tesekkur ederim <3

Hocam satmak zorundayim. bilgisayar programciligi bolumu okuyorum bilgisayar yok yanimda. Normalde 3 sene once zorluklarla aldim hevesimi alamadan satmak zorunda kaliyorum . Yapacak birsey yok oneriler icin tesekkur ederim <3
Oyun icin de kullanacak misin? Programcilik icin illa 30-40k'lik laptoplara ihtiyac yok aslinda. 8-10K butcede Thinpad T480, Dell Latitude gibi modeller vardi; bunlar rahat bir sekilde yeterli olur. Kredi basvurusunda bulunup bir sekilde halledemez misin? Uzucu durum bayagi, cok da darlamak istemiyorum

Hocam ideapad alasim var ama kardesim oyun oynuyor ona da almam lazim ona nasil birsey alabilirim diye dusunuyorum 35 40 bandinda

@LuppyN, Alternatif bir secenek varmis gibi durmuyor, hayirlisi olsun. "Takas teklifi mantikli mi?" yerine sistem ozelliklerini yazip "Ne kadara satilir?" seklinde, yine laptop icin de "40K butce icin laptop onerisi" seklinde konu acarsan yardimci olurlar.

Bilgisayarınızı ederinin altına satsanız dahi RTX 4060 laptop alırsınız. RTX 4050 için çektikleri fiyatlara bak şaka gibi. Bir de MSI Thin modeli, yani düşük TGP değerine sahip model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…