monitortavsiye01
Becerikli
Genel olarak bir yorumda bulunacak olursan peki?Hocam RAM konusunu @LH44 ve @Ayhan Dönmez benden daha iyi bilir, yorum yapmam pek doğru olmaz.
Genel olarak bir yorumda bulunacak olursan peki?Hocam RAM konusunu @LH44 ve @Ayhan Dönmez benden daha iyi bilir, yorum yapmam pek doğru olmaz.
Fiyat güzelmiş bu arada, konu gözümden kaçmış kusura bakma. Özellikle anakart çok tatlı olmuş. Ekran kartı sanırım 8 GB model, yine de 30 bin TL için fena değil.Selam arkadaşlar,
Bu gidişle DDR5 almak hayal oldu bana. Tekrardan DDR4 düşünmeye başladım. Gözüme bir ilan çarptı. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. Sistemin kutuları yokmuş.
Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk
- İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X
- Ekran kartı: Gainward NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
- RAM: 8x4 =32 GB / Corsaid Vengeance LPX 3600MHz
- Depolama: 1012 GB / 512 GB M.2 SSD + 500GB Samsung 860 EVO SSD
- MSI MAG CoreLiquid P240 mm işlemci sıvı soğutucu
- Dış kasa: Thermaltake H570 3x120mm ARGB fanlı siyah kasa
- Power: Tg 750W 80Plus
32 oldu fiyat. 30 bin kabul etmiyor artık.Fiyat güzelmiş bu arada, konu gözümden kaçmış kusura bakma. Özellikle anakart çok tatlı olmuş. Ekran kartı sanırım 8 GB model, yine de 30 bin TL için fena değil.
Yaaani, yine güzel.
Peki madem.
En kötü cl18 leri satıp 16gb ram olarak kullanırım değil mi? 4x8 toplam 32gb ram var. Fiyat iyi mi 32 bin?@monitortavsiye01, hala alınır. Stabilite sağlanır illaki.
Bu sorun olur mu?
Eki Görüntüle 215783
Eki Görüntüle 215786
@Ayhan Dönmez hocam geçen ddr5 sistem için yaptığımız ram stabilite testi bu ddr4 sistem için de yapılır mı? Ram mhzleri farklıymış. Stabil olur mu sistem? Tam her şeyi oturttuk derken sürekli bir şey çıkıyor son dakika.
@LH44 @14925
8 gb. LoL oynadığım için çok takmıyorum VRAM. Arada sırada Rust oynuyorum bir de o kadar.@monitortavsiye01, ekran kartı 16GB ise tadından yenmez. 8 ise 1080p çözünürlükte 2 yıl kadar idare eder, o süre içinde değiştirirsiniz zaten.
Tamamdır hocam. Alıyorum akşam. Fotoğrat atarım buraya bir aksilik olmazsa.Manuel ayarlarsan problem olmaz. Çip aynıdır diye düşünüyorum.