Bulsa ne olur hocam? Dediğim gibi DDR4'ler DDR5 gibi hassas değiller, elle düzgün stabile sağlayabilirsin. Bende DDR3 sisteme karışık tost gibi 4 tane RAM dizdim, içindeki çipler Allah bilir nedir. Önemli olan MHz ve CL değeri. Hatta MHz bile önemli değil. O.C yapma amacınız yoksa zaten içindeki çipleri pek dert etmemeniz lazım.

Bulsa ne olur hocam? Dediğim gibi DDR4'ler DDR5 gibi hassas değiller, elle düzgün stabile sağlayabilirsin. Bende DDR3 sisteme karış tost gibi 4 tane RAM dizdim, içindeki çipler Allah bilir nedir. Önemli olan MHz ve CL değeri. Hatta MHz bile önemli değil. O.C yapma amacınız yoksa zaten içindeki çipleri pek dert etmemeniz lazım.
Haklısın. İkisi 3200mhz cl16 diğer ikisi 3600mhz cl18 olunca endişelendim sadece.

Görüntü gelmiyor. Kırmızı ışık yanıyor. Ramleri tek tek denedik görüntü yok. Napacaz?
20260104_215050.webp

Son düzenleme:
BIOS pilini sökün, 15-20 saniye bekleyin. Takın, ardından RAM'lerinden tekini takın. Boot etmesini bekle. Edince sırayla hepsini boot et.

BIOS pilini sökün, 15-20 saniye bekleyin. Takın, ardından RAM'lerinden tekini takın. Boot etmesini bekle. Edince sırayla hepsini boot et.
Durum böyle olunca ben şahsın yanından ayrılmıştım. Az önce mesaj attı. Durum ekteki gibiymiş. Neyse ben yatıyorum. Haberleşiriz. İyi geceler i7.
Screenshot_20260104_224609_WhatsApp.webp