Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam,

Dün yakın bir arkadaşımdan borcu olduğu için, yaklaşık 12.000 TL'ye RTX 4070 aldım, Galax markası. Kutusu, faturası ve garantisi var.

Klimamı sattım, 4060 kartından geçiş yaptım. Sizce güzel bir ticaret mi? Bence güzel ama fikirlerinizi almak istedim, 4 ay da garantisi var. Elimde param yoktu klimamı bayağı düşük bir bir fiyata verdim ama bu teklifi de değerlendirmek istedim. Elden aldım, taktım çalıştırdım; hiçbir problemi bulunmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070, 4060'ın yanında çok güçlü kart da artık kliman yok yani. Seneye ihtiyacın olursa büyük masraf doğacak.

4070, 4060'ın yanında çok güçlü kart da artık kliman yok yani. Seneye ihtiyacın olursa büyük masraf doğacak.

İşe gireceğim için, yaza kadar klima parasını çıkartırım 9000BTU kullanıyordum 21 bin zaten şu anda aynısı aldığım fiyatta. hadi olsa olsa 25 bin olsun derim.

Sana toplam maliyet 12.000 TL alacak, klima ve 4060 ekran kartı mi oldu? 🤔

Yok sadece klima 4060'ı kardeşime verdim.

4070 için güvenilir de olduktan sonra çok güzel ama klima için aynısını söylemek zor. :)
Vantilatör var hocam zaten, az kaldı yazın bitmesine kışa giriyoruz, ekstra olarak diğer yaza klima parası birikir 25'e alırım gene. Vantilatör de raksın 3 tuşlu modeli o da gayet iyi serinletiyor.