Teşekkür ederim. Aslında bunu amaçlayarak da yapmak istedim. Mesela merakımdan RTX 5050 de satın almıştım. RTX 4060'ın MFG'li hali. Onu da paylaşmak istiyorum insanlarla. Ekonominin böyle olduğu bir dönemde bütçeleri zorlayıp daha üst seviye kart almak zorunda hissetmesinler insanlar, bu tarz kartlarla da keyifli deneyim yaşanabildiğini görsünler istiyorum.

Burayı biraz hardcore foruma çevirmeye çalışırken, ekonomiyi unuttuk gibime geliyor.

Hepimize ders olsun, hardcore olmak ekonomiden uzak kalmak değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle çok kaliteli bir oyun sistemim yok. Oyun için genelde R5 7500F & RTX 5070'li sistemimi kullanıyorum. Bana yetiyor. Haftada 1 gün oyun oynayabiliyorum zaten. Gençliğimizdeki gibi vakit bulamıyoruz artık.
Oyunlarımı görsen valla dersin hocam, bu ne diye. Yani zaman yok, daha CP 2077'yi bitireceğim, inşallah 2.5 ay oldu. :D

Enable neural rendering - Apply Before Super Resolution - Apply the model seçilecek. Generate before SR kötü görüntü veriyor. Oyun içinden DLSS perf-balanced-quality seçersin FG/MFG içinden açarsın.

Link burası @Şişman Adam

Eki Görüntüle 279960
Deneyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim yönlendirme için.

Berbat ya, yani DLSS 5 berbat. Jesse'nin yuzu berbat ve asiri yapay hale geliyor.
Bu tarz eleştirileri çok görüyorum ama ben oldukça beğeniyorum ve keyif alıyorum açıkçası. Ben oynarım valla. :)

Oyunlarımı görsen valla dersin hocam, bu ne diye. Yani zaman yok, daha CP 2077'yi bitireceğim, inşallah 2.5 ay oldu. :D
Cyberpunk 2077 benim için sadece test oyunu. Hikayeli FPS oyunu olarak kendime Half-Life'ı sevdirmişim, onun dışında hikayeli oyunlar arasında hep third person olanlar keyif veriyor. :) Ha bir de Metro serisi de keyifliydi. Hikayeli FPS olarak onu da beğenmiştim. Nedense Cyberpunk 2077'yi bir türlü sevemedim.

Son düzenleme:
Bu tarz eleştirileri çok görüyorum ama ben oldukça beğeniyorum ve keyif alıyorum açıkçası. Ben oynarım valla. :)
Siz keyif aliyorsaniz ne ala hocam baskasinin ne dedigi onemli degil zaten. Sahsi fikrimi soylemek istedim. Bu sekilde orijinal hallerinin bozulmasini ve fotogercekcilik adina yapay bir hal almasi benim hosuma gitmiyor. Ileride oyun sirketlerini tembellestirir diye korkmuyor da degilim acikcasi.

Siz keyif aliyorsaniz ne ala hocam baskasinin ne dedigi onemli degil zaten. Sahsi fikrimi soylemek istedim. Bu sekilde orijinal hallerinin bozulmasini ve fotogercekcilik adina yapay bir hal almasi benim hosuma gitmiyor. Ileride oyun sirketlerini tembellestirir diye korkmuyor da degilim acikcasi.
Tabii kişisel hocam. Zaten mutlak güzel ya da kötü yok bu konuda ama ışıklandırma konusunda çok iyi iş çıkartıyor. Nispeten güncel teknolojili A Plague Tale Requiem oyununa geçiş yaptım bugün Innocence oyunundan, her şey full + full olsa da DLSS 5 olmadan eksik geliyor maalesef. Yani bazen tabii oyundan oyuna da değişebilir bu işler.

Deneyeceğim mutlaka. Teşekkür ederim yönlendirme için.

Cyberpunk 2077 benim için sadece test oyunu. Hikayeli FPS oyunu olarak kendime Half-Life'ı sevdirmişim, onun dışında hikayeli oyunlar arasında hep third person olanlar keyif veriyor. :) Ha bir de Metro serisi de keyifliydi. Hikayeli FPS olarak onu da beğenmiştim. Nedense Cyberpunk 2077'yi bir türlü sevemedim.
Hikayesi çok güzel oyun. Bizim gibi yaşı büyük olanlara sahip valla çok beğendim. Ben de Crysis gibi benchmark oyunu gibi bakıyordum, şans verince hakikaten dedim iyi yapmışlar.

Hikayesi çok güzel oyun . Bizim gibi yaşı büyüklere sahip valla çok beğendim. Ben de crysis gibi benchmark oyunu gibi bakıyordum , şans v erince hakkaten dedim iyi yapmışlar .
Ben daha bu YZ'nin ilk dönemlerinde binlerce dolar bastım bilgisayar almadan evvel. Neler yapabiliyor bu diye sırf çözmek için.

Tabii kişisel hocam. Zaten mutlak güzel ya da kötü yok bu konuda ama ışıklandırma konusunda çok iyi iş çıkartıyor. Nispeten güncel teknolojili A Plague Tale Requiem oyununa geçiş yaptım bugün Innocence oyunundan, her şey full + full olsa da DLSS 5 olmadan eksik geliyor maalesef. Yani bazen tabii oyundan oyuna da değişebilir bu işler.
Yuzleri degistirmeden sadece isiklandirma/grafik tarafinda iyilestirmelerle olabilir, o sekilde ben de deneyebilirim belki.

RTX 3060 kartla GTA VI'da DLSS Super Resolution + gayriresmi Multi FG + gayriresmi yuzlerin degistirilmedigi DLSS 5 akabilir. :D