Son düzenleyen: Moderatör:
Enable neural rendering - Apply Before Super Resolution - Apply the model seçilecek. Generate before SR kötü görüntü veriyor. Oyun içinden DLSS perf-balanced-quality seçersin FG/MFG içinden açarsın.

Link burası @Şişman Adam

Eki Görüntüle 279960

Bu DLSS 5 aracını ben de kullanıyorum, cidden güzel bir araç ama denediğim kadarıyla son sürümde sorun oluşturuyor. Ben de mesela Cyberpunk'da flickering denen sorunlar oluşuyor, DLSS 5 efekti tam uygulanmıyor vs. Onun için genel olarak 0.7.5 ve 0.7.6 sürümlerini kullanıyorum; artık hangisi düzgün çalışırsa. Mesela modlu Witcher 3'ten bu görüntüleri aldım. Aldığım görsellerden DLSS 5 açık/kapalı görebilirsiniz. Ben 2X açık şekilde uyguladım, onu da söylememde fayda var. Elimde de RTX 4070 Ti Super var, ondan FPS konusu biraz sıkıntılı; yine de ortalama +60 FPS alıyorum, 4K'da yetiyor bana.

True VGX Experience With DLSS 5.mp4_snapshot_00.02.06.617.webp

True VGX Experience With DLSS 5.mp4_snapshot_00.02.09.506.webp

True VGX Experience With DLSS 5.mp4_snapshot_00.16.59.536.webp

True VGX Experience With DLSS 5.mp4_snapshot_00.17.10.249.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu DLSS 5 aracını ben de kullanıyorum, cidden güzel bir araç ama denediğim kadarıyla son sürümde sorun oluşturuyor. Ben de mesela Cyberpunk'da flickering denen sorunlar oluşuyor, DLSS 5 efekti tam uygulanmıyor vs. Onun için genel olarak 0.7.5 ve 0.7.6 sürümlerini kullanıyorum; artık hangisi düzgün çalışırsa. Mesela modlu Witcher 3'ten bu görüntüleri aldım. Aldığım görsellerden DLSS 5 açık/kapalı görebilirsiniz. Ben 2X açık şekilde uyguladım, onu da söylememde fayda var. Elimde de RTX 4070 Ti Super var, ondan FPS konusu biraz sıkıntılı; yine de ortalama +60 FPS alıyorum, 4K'da yetiyor bana.

Eki Görüntüle 279962

Eki Görüntüle 279963

Eki Görüntüle 279971

Eki Görüntüle 279969

Birçok böyle eski oyun var, mesela adam oynamak istiyor ama grafikleri biraz eski diye başlayamıyor/mırın kırın ediyor.

Bu DLSS-5 NR ile şimdi artık eski kült oyunlar yeniden kıymete bindi.

Adamlar Skyrim'e bir mod basmışlar üstüne DLSS-5, Allah Allah neler oluyor yahu diyorsun sanki 2026 oyunu.