Galax 4070 Super'e sahibim. Eğer kutudan çıkan ARGB kablosunu anakarta takarsanız direk senkronize olur ve OpenRGB ile kontrol edersiniz.

Ekran kartının yazılımını kurmadım hiç. Fakat Armoury Crate üzerinden seçtiğim renge dönüyordu. OpenRGB ile de aynı şey olmuştu.
IMG-20240622-WA0004.webp

Galax 4070 Super'e sahibim. Eğer kutudan çıkan ARGB kablosunu anakarta takarsanız direkt senkronize olur ve OpenRGB ile kontrol edersiniz.

Ekran kartının yazılımını kurmadım hiç. Fakat Armoury Crate üzerinden seçtiğim renge dönüyordu. OpenRGB ile de aynı şey olmuştu.
Maalesef anakartımın ARGB girişi yok. O yüzden o seçenek de benim için imkansız.

O yüzden de Gigabyte RTX 4070 Super Gaming OC düşünüyorum.

Ben 3600XT ve 2080 Super ile darboğaz yiyordum. 4070 Super'i kaldırmasının imkanı yok. Önce işlemci değişin hocam.
Bütçe yok, önce ekran kartı alıp darboğazlı bir şekilde kullanacağım. Amacım alabilmişken iyi bir ekran kartı almak. İşlemciyi daha sonra değiştireceğim.

Anakart, işlemci ve RAM'leri satın ve 7500F'li güzel bir sistem yapalım size. 4070 Super'i o işlemciyle çalıştırınca inanılmaz darboğaz yersiniz.

Bütçe yok, önce ekran kartı alıp darboğazlı bir şekilde kullanacağım. Amacım alabilmişken iyi bir ekran kartı almak. İşlemciyi daha sonra değiştireceğim.
Satışa koyun şimdiden. R5 3600 hızlı gidiyor zaten.

Anakart, işlemci ve RAM'leri satın ve 7500F'li güzel bir sistem yapalım size. 4070 Super'i o işlemciyle çalıştırınca inanılmaz darboğaz yersiniz.
Çok önemli değil benim için, en kötü FPS limiti koyarım zaten. Şu anda işlemci almam mümkün değil.

Satışa koyun şimdiden. R5 3600 hızlı gidiyor zaten.
Satışa koyarsam yeni işlemci gelene kadar ne yapacağım peki? İşlemciyi satarsam yeni işlemci, anakart ve RAM gelene kadar bilgisayarsız kalacağım ve bunu istemiyorum.

Çok önemli değil benim için, en kötü FPS limiti koyarım zaten. Şu anda işlemci almam mümkün değil.

Satışa koyarsam yeni işlemci gelene kadar ne yapacağım peki? İşlemciyi satarsam yeni işlemci, anakart ve RAM gelene kadar bilgisayarsız kalacağım ve bunu istemiyorum.
Bence Galax kartı alın. İşlemci vs'yi değiştirene kadar telefondan yönetirsiniz.