Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şimdi arkadaş, ben bu kartı aldım da, anakarta olmaması/sığmaması gibi bir durum olabilir mi? Anakartım B650M DS3H. İkinci sorum ise eğer kart sarkarsa, içinden yüksek ihtimalle çıkacak olan destek braketini nasıl kullanacağım? Normal bir şekilde kasanın altından ekran kartının sarkan yerinin arasına koyarsın diyebilirsiniz ama kasanın altı full fanla dolu. koyabileceğim başka bir yer var mıdır?

1707748509176.webp

Çözüm
Kart 300x170, kasa 400'e kadar uzunlukları destekliyor sitesinde yazans göre. Sığar. Takabilirsiniz.
Şimdi arkadaş, ben bu kartı aldım da, anakarta olmaması/sığmaması gibi bir durum olabilir mi? Anakartım B650M DS3H. İkinci sorum ise eğer kart sarkarsa, içinden yüksek ihtimalle çıkacak olan destek braketini nasıl kullanacağım? Normal bir şekilde kasanın altından ekran kartının sarkan yerinin arasına koyarsın diyebilirsiniz ama kasanın altı Full fanla dolu. Koyabileceğim başka bir yer var mıdır?

Anakartı boş verin bize sadece ekran kartı ve kasanın adı lazım gerisini söyleriz. Kasanın adı nedir?

Kasa ve ekran kartının modellerinin tek tek sayfalarını kontrol ederek uzunluk ve genişliklerini görüntülüyebilirsiniz. Öylece anlaşılır, anakartla bir ilgisi yok bu durumun.
Tamamdır. Ben sadece o bilgiyi merak ediyordum zaten kasaya sığacağından emin gibi bir şeyim moderatör başlığı değişmiş.

Tamamdır. Ben sadece o bilgiyi merak ediyordum zaten kasaya sığacağından emin gibi bir şeyim moderatör başlığı değişmiş.

Kart 300x170, kasa 400'e kadar uzunlukları destekliyor sitesinde yazans göre. Sığar. Takabilirsiniz.

Evet kasa zaten altta 3 fan olmasından da anlaşılıyordu bayağı geniş. Yani sığar. O aparatın nereye takılacağını maalesef ben bilmiyorum.