Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf74737

Üyecik
1 senelik asus 4070 ekran kartımın içini açarken görseldeki küçük vida yalama oldu aynı tornavida ile öbür vidaları söktüm ancak bu vida yalama olmuş.
öbür büyük yaylı vidalarda şuan geri takılmıyor girmiyor napıcam

Dosya Ekleri

• IMG_A49CA326-F74E-480A-A4F2-BF52FB6B887A.webp
    IMG_A49CA326-F74E-480A-A4F2-BF52FB6B887A.webp
    229,2 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_8802.webp
    IMG_8802.webp
    210,8 KB · Görüntüleme: 105
Çözüm
Arasına tornavida ile lastik koyup açanlar oluyor. Belki yapıştırıcı ile olabilir. Ama bence en mantıklısı ince uçlu matkap ile vidayı kırmak. Sonra da kalanı pense ile çıkartılır.
Arasına tornavida ile lastik koyup açanlar oluyor. Belki yapıştırıcı ile olabilir. Ama bence en mantıklısı ince uçlu matkap ile vidayı kırmak. Sonra da kalanı pense ile çıkartılır.

Çözüm
Kırma işinden açıkçası korkuyorum lastik koyup deneyeceğim sağ olun.

İlk dediğin çözümü denedim, olmadı. Tamirciye götüreceğim, sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 senelik asus 4070 ekran kartımın içini açarken görseldeki küçük vida yalama oldu aynı tornavida ile öbür vidaları söktüm ancak bu vida yalama olmuş.
öbür büyük yaylı vidalarda şuan geri takılmıyor girmiyor napıcam
Tamirci yaparken başında durun bir de konudan bağımsız 1 yıllık kartı neden açtınız acaba?

Tamirci yaparken başında durun bir de konudan bağımsız 1 yıllık kartı neden açtınız acaba?
Aslında 1.5 yıllık ve kasam dar bir alanda kalmak zorunda olduğundan çok tozlanıyor ve ısınıyor.kasayı temizleme kararı aldım o sırada ekran kartınızda açtım ve tamirci tanıdığım sıkıntı olmadan halletti hemen