Detaylar
Kim cevapladı?4070 zaten başlı başına güzel bir kart 6000 bin serisi gelsinde saf güç istiyor herkes NVIDIA hala kare oluşturma devam ediyor.
Bir gelecek 6070 12 GB VRAM
B 52 Stratofortress
Deneyimli
İlk sunulan 2x kare oluşturma bayağı bir kullanılabilir vaziyette ama 4x MFG hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor.MFG kanma açınca gerçekten gecikme hissedilecek düzeyde oluyor ben beğenmedim açıkçası 50 serisi iç açıcı değil.
Değil, 4070 daha iyi bir kart. MFG için gerçek FPS'ten vazgeçilmez.
Tamamdır hocam, iyi ki konu açmışım o zaman takas yapmıyorum vazgeçtim çok teşekkür ederim çok sağ olun.
Ben 4000 serisi 2x kullanabiliyor diye biliyorum doğru mu hocam?İlk sunulan 2x kare oluşturma bayağı bir kullanılabilir vaziyette ama 4x MFG hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Evet zaten bir dönem 5070 kullandım satmak durumunda kalmıştım, 4070 aldım 12 bine 5060 Ti 16 GB gelince MFG açmayacaktım eğer takas yap deseydiniz.
Bende PC toplayıp satıyorum elimde 50 serisi 9 kart kaldı alıcı çıkmıyor 40 serisi topladığım sistemler daha hızlı satılıyor.
En kısa süre de satmanız dileğimle hocam, umarım elden çıkartabilirsiniz.Bende PC toplayıp satıyorum elimde 50 serisi 9 kart kaldı alıcı çıkmıyor 40 serisi topladığım sistemler daha hızlı satılıyor.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
Ekran kartlarını güç bakımından VRAM kapasitesi ile paralel kıyaslamak pek isabetli olmuyor, zira örnek olarak RTX 3090 24 GB ama RTX 4070 Super 12 GB daha önde.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
İlk sunulan 2X kare oluşturma bayağı bir kullanılabilir vaziyette ama 4X MFG hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyor.
Yüksek Ultra ayarlarda mesela 100 FPS alıyorsun MFG 2X alınca 190 185 arası oluyor ama 4X alınca gecikme oyunun tadını kaçırıyor.
Yani o da doğru. Haklsınız.Ekran kartlarını güç bakımından VRAM kapasitesi ile paralel kıyaslamak pek isabetli olmuyor, zira örnek olarak RTX 3090 24 GB ama RTX 4070 Super 12 GB daha önde.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
Evet.Ben 4000 serisi 2x kullanabiliyor diye biliyorum doğru mu hocam?