Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam, ben öyle zevkine monitörsüz olarak satışa koymuştum sistemi yazan soran olmaz diye. Bir arkadaş numara istedi konuşmak istediğini söyledi 35 bin teklif verdi sizce satmalı mıyım RTX 5070'li hazır sistem 45 46 bin civarın da çıkar mı? Sistemimi alt kısma yazıyorum.

Galax RTX 4070.

Gigabyte B650M S2H.

Ryzen 5 7600.

Kule tipi Thermalright soğutucu var, 32 GB RAM var. 1TB SSD.

Fikir belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
5070'li sistem o civara çıkar mı bilmiyorum ama mevcut sisteminiz için ₺35.000 bence gayet adil. Tabi ülkede 2. sistemlerin çok kazık olduğunu satarsanız o fiyata başka bir 2. el sistem bulmak için uğraşmanız gerekebileceğini de unutmayın.

5070'li sistem o civara çıkar mı bilmiyorum ama mevcut sisteminiz için ₺35.000 bence gayet adil. Tabi ülkede 2. sistemlerin çok kazık olduğunu satarsanız o fiyata başka bir 2. el sistem bulmak için uğraşmanız gerekebileceğini de unutmayın.
Yani kısacası satmak mantıksız diyorsunuz, satarsam 5070'li sistemler o fiyata çıkmazsa 2.el de uğraşır dururum demek mi bu?

Yani kısacası satmak mantıksız diyorsunuz, satarsam 5070'li sistemler o fiyata çıkmazsa 2.el de uğraşır dururum demek mi bu?

Aynen öyle. Ayrıca 4070'li bir DDR5 sistemi 2. el satıp 5070'li bir tahminimce yine R5 7600'lı sisteme geçmenin hiçbir mantığı olduğunu düşünmüyorum. 4070 sizi yıllarca götürebilecek güçte bir kart.

16 vram kart daha iyi bir işlemci vs diye bir niyetin olsa tamam da , 5070 almak şuanki sisteminden minimal dışında bir impact yaratmayacak oyunlarda. Yeşil firmaya her seride olduğu gibi bedavadan para kazandırmış olursun.

O zaman 6070 almak daha mantıklı olur çıktığı zaman.
Dostum 6070 16 vram çıkacağı nereden belli taa şimdiden :D Yeşil firma yıllardır politikasını değiştirmeden yeni kart satmak için teknoloji ilüzyonunu kullanıyor. 16 Vram fiyat olarak hangi firmanınki uygunsa o alınmalı bana göre. Ray Tracing hiçbirimiz kullanmıyoruz gaming için çünkü çok ağır FPS kaybı yaşatıyor.