Detaylar
Kim cevapladı?Talha Yiğit
Yetkin
Merhaba,
Yazın en ağır oyunlarda 78 derece gören ekran kartım şimdi basit bir oyunda 87 derecelere çıkıyor. Ne yapabilirim?
Termal bakım zamanı gelmiş gibi. En basitinden 10 dk bir FurMark testi yap derecelere bir bak 87 de ise bakım yapman iyi olur.
Bandırmalı1965
Uzman
Merhaba,
Yazın en ağır oyunlarda 78 derece gören ekran kartım şimdi basit bir oyunda 87 derecelere çıkıyor. Ne yapabilirim?
Kasanızda hava akışı ne durumda ve markası ne? Belki Afterburner'da fazladan power limit açık unutmuş olabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
KayraSct
Çalışkan
Kasanızda hava akışı ne durumda ve markası ne? Belki Afterburner'da fazladan Power limit açık unutmuş olabilirsiniz.
Kasa markası Rampage. Afterburner'la hiç düzenleme yapmadım.
Termal bakım zamanı gelmiş gibi. En basitinden 10 dk bir FurMark testi yap derecelere bir bak 87 de ise bakım yapman iyi olur.
Testi yapıp söylerim ama daha şubatta aldım gerek var mı bakıma?
Bandırmalı1965
Uzman
Tam kasa modeli nedir hocam.
Bakım için çok yoğun kullandıysanız evet ama yoğun kullansanız bile böyle yapmaması gerek.
KayraSct
Çalışkan
Tam kasa modeli nedir hocam.
Bakım için çok yoğun kullandıysanız evet ama yoğun kullansanız bile böyle yapmaması gerek.
Rampage elysian mesh. FurMark'ta teste bastığım an 86 derece gördü.
FurMark'ta 1080p de bile böyle.
Dosya Ekleri
GhostOps
Becerikli
Merhaba,
Kasanızın hava akışı iyi mi ve ekran kartınızı ne zaman aldınız modeli nedir?
KayraSct
Çalışkan
Kasanızın hava akışı iyi mi ve ekran kartınızı ne zaman aldınız modeli nedir?
MSI 4070S 2X OC. Kasayı vatan da topladılar ben çok anlamıyorum.
Talha Yiğit
Yetkin
MSI 4070S 2X OC. Kasayı vatan da topladılar ben çok anlamıyorum.
Kasanın hava akışına bakmaya gerek yok fanlar Full çekmiş macun muhtemelen kurumuştur. Yani içeriye sıcak basan bir kasa olmayacağına görede termal bakım zamanı tek açıklaması.
KayraSct
Çalışkan
Kasanın hava akışına bakmaya gerek yok fanlar Full çekmiş macun muhtemelen kurumuştur. Yani içeriye sıcak basan bir kasa olmayacağına görede termal bakım zamanı tek açıklaması.
13 yıllık GTA 5'te bile mid ayarlarda Full fan yapıyor dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimal ama neden bu kadar hızlı bakım istedi.