RTX 4070 Super ekran kartında oyundayken coil whine sesi geliyor

fxxs

Başarılı
Önceki açtığım konuda fanların döndüğünü yazmıştım ancak ses fanlardan gelmiyormuş çünkü fanlar dönmeden de o ses geliyor ses oyuna girdiğim an gelip Alt Tab attığım an gidiyor ve sadece ekranda oyun varken coil whine sesi geliyor.

Kesin net çözüm yolu yok. Yüksek güç gerektiren senaryolarda yaşayacaksın. Eğer yeni aldıysan direkt iade edebilirsin. Yeni nesil kartların neredeyse tamamında var.

Kesin net çözüm yolu yok. Yüksek güç gerektiren senaryolarda yaşayacaksın. Eğer yeni aldıysan direkt iade edebilirsin. Yeni nesil kartların neredeyse tamamında var.

2 haftadır bir problem yoktu dün geceden beri var ama benim anlamadığım çok fazla yük altında değil ve sadece ekranda oyun varken bu ses geliyor Alt Tab attığım anda ses kesiliyor oyunu açtığım an devam ediyor normaldede böyle mi çünkü ilk kez coil whine sorunu yaşıyorum.

Normal. Yük altında olur, boşta oluyorsa problem vardır.

Bende RX 7600 var 1.5 yıldır kullanıyorum mesela CW problemi yeni olmaya başladı. Aldığınız ilk zamanlar olmayıp daha sonra olabilir. FPS limit koymak bunun önüne geçmenin bir yolu, başka bir yolu da UV yapmak. Özellikle oyunların açılış ekranında 400-500 FPS'leri gördüğü zaman çok olur. Eski bir oyun oynuyorsanız (FPS rahatlıkla 300-400'leri görüyor mesela) FPS limiti koymadığınız zaman da oluyor.

Undervolt yapmak belki çözüm olabilir derdinize ya da iade denemek.

Undervolt yapmak belki çözüm olabilir derdinize ya da iade denemek.
Cw sesini firmaların çoğu hata olarak görmez ve iade almaz boşu boşuna servis falan derken 1 ay kartsız kalır.

Eğer 14 günlük süre içerisinde ise coil demesine gerek yok her türlü iade edebilir belki hakem heyeti vs uğraşır ama eder.

Eğer 14 günlük süre içerisinde ise coil demesine gerek yok her türlü iade edebilir belki hakem heyeti vs uğraşır ama eder.
2 haftadır problem yoktu dediğine göre 2 haftayı geçmiş görünüyor.

Bizimki öneri arkadaş değerlendirecektir duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…