Armoury Crate gibi yazılımlara güvenmiyorum hocam ondandır.
Sen ekran kartı sürücünü nereden kuruyorsun?
NVIDIA App var onunla kur istersen.
NVIDIA'nın son üsürücülerii biraz ssıkıntılı çalışıyor diye duydum.

Hocam App yüklü zaten. Son sürüm hepsi, güncel. Armoury Crate ASUS'un anakart ışıkları vs. kontrol ediyorum. FPS fark ettirmiyor. Bir ara kurmamıştım, aynı FPS'yi almıştım Windows 10'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam App yüklü zaten. Son sürüm hepsi, güncel. Armoury Crate ASUS'un anakart ışıkları vs. kontrol ediyorum. FPS fark ettirmiyor. Bir ara kurmamıştım, aynı FPS'yi almıştım Windows 10'da.

Intel ME güncelleme aracıyla managment engine sürümünü kontrol ettiniz mi?

Ekran Alıntısı.webp

Hocam dün tekrardan kurdum. Ayrıca alakası yok. Şu an DDU'luk bir şey değil. Windows 11'den kaynaklı galiba.

CS2 ile ilgili de olabiiir.
Şu an da 10 kullanıyorum. Oyun bende de takııyor arada. Valve'in düzeltme yapması lazım.
Şunları kurun hocam. Uygulamalarda sıkıntı çekmezsiniz.

Bununla bozulan DirectX dosyalarını onarın.

CS 2 ile ilgili de olabiiir.
Şu an da 10 kullanıyoırum oyun bende de takııyor arada Valve'nın düzeltme yapması lazım.
Şunları kurun hocam uygulamalaarda sıkıntı çekmezsiniz.

Hocam Visual paketi yüklü. .Net Framework'üde yüklü. Windows 10 Home'da FPS 470'ti. Windows 11 Home'de 395 falan.

Hocam Visual paketi yüklü net framede yüklü Windows 10 Home'de FPS: 470 Ti Windows 11 Home'de: 395 falan.

Valve ile alakalı değil yani.

Hocam Visual paketi yüklü net framede yüklü Windows 10 Home'de FPS: 470 Ti Windows 11 Home'de: 395 falan.

Valve ile alakalı değil yani.

Oyun 11 ile sıkıntılı çalışıyor olabilir. Ben Windows 10 kullanıyorum mesela, oyun bende takılıyor.
Olabilir böyle şeyler.

Oyun 11 ile sıkıntılı çalışıyor olabilir. Ben 10 mesela kullaanıyorum oyun bende takılıyor.
Olabbbbilir böyle şeyler.

Hocam o karttan dolayı olabilir. Benim yan bilgisayarda da Ryzen 5 2600X ile RX 580 var, oyuna başlarda drop giriyor.

Oyun 11 ile sıkıntılı çalışıyor olabilir. Ben 10 mesela kullanıyorum oyun bende takılıyor.
Olabilir böyle şeyler.

Ben 10 Home geçeceğim 10 Home'da FPS daha iyiydi.

Hocam o karttan dolayı olabilir benim yan bilgisayardada Ryzen 5 2600X ile RX 580 var oyun başlarda drop giriyor.

Ben 10 Home geçeceğim 10 Home'de FPS daha iyiydi.

Pro da kullanabilirsiniz, aralarında o kadar da fark yok. Ben Pro kullanıyorum, bir sıkıntı olmuyor.
Bu arada Windows 11'i nereden indirdiniz?