5070'in ham performansı 4070 Super ayarında zaten. Çok bir şey kaybetmemişsiniz. Yüksek tazeleme oranı için bu kartın 1080p kullanımı daha uzun soluklu olur. Lakin 1440P'de de ekstralarla uzun bir süre daha sorun çıkarmaz.

Vallahi hocam az kalsın 5070 almadım diye birkaç yerden linç yiyordum. 9 ay taksit ile aldım 33.000'e denk geldi 4070 Super taksitsiz alamıyordum. 5070 alacaktım 40'a çıkıyordu ve o kadar limitim yoktu. Peki hocam 3 sene gitme ihtimali hiç mi yok 4070 Super'in yüksek grafikler de? Ekstralardan kastınızı anlamadım sizce tam anlamıyla 2K da kaç sene gider yüksek grafikler de.

Aynı sistemi kullanıyorum rahat götürür. Daha dün çıkmış AC shdows Ultra ayarlarda 2K da fg açık 80 90 FPS oynatıyor. Grafigi Ultradan yükseke getirince 120 falan oluyor.

Hiç denemedim ama 80-90 FPS gayet iyi bir değer.

Vallahi hocam az kalsın 5070 almadım diye birkaç yerden linç yiyordum. 9 ay taksit ile aldım 33.000'e denk geldi 4070 Super taksitsiz alamıyordum. 5070 alacaktım 40'a çıkıyordu ve o kadar limitim yoktu. Peki hocam 3 sene gitme ihtimali hiç mi yok 4070 Super'in yüksek grafikler de? Ekstralardan kastınızı anlamadım sizce tam anlamıyla 2K da kaç sene gider yüksek grafikler de.
Hocam her sene yeni büyük oyunlar geliyor ve sistem gereksinimleri olsun başka sebepler olsun illa sorun çıkıyor. Mesela gidip uzun yıllar Witcher 3, GTA 5 gibi oyunları 2k oynarsın ama seneye bı oyun çıkar 2kda full grafik oynayamazsın. Güncel için bir şey demek çok zor.

2 seneye belli oyunlarda mediuma inmeniz gerekebilir. Ama genel olarak götürür bence de.

Konu içinde güzel cevaplar verilmiş. Kart güçlü ama oyunların hangi optimizasyon ile çıkacağı muamma. Temel bilinmezlik burada yatıyor. Ekstralardan kastım FG, DLSS gibi desteklerdir.