Isınma problemi olmaz da, Gigabyte modeli sığıyor ama sorunlu model. Değerleri 320mm ve 331mm olduğu için sığması zor. Bu modele bakabilirsiniz, kendisi sığıyor. 290mm.
İşlemci veya Anakart ikisinden birisi hatalı olmuş. A320 ile 7700X uyumlu değil. AMD kart istemiyorsan bütçen dahilinde 5070 var. 5070 TI kartlar 40 bin üstündeler.
İşlemci veya anakart ikisinden birisi hatalı olmuş. A320 ile 7700X uyumlu değil. AMD kart istemiyorsan bütçen dahilinde 5070 var. 5070 Ti kartlar 40 bin üstündeler.
Bir arkadaşım Intel işlemci kullanıyordu sanırım. WhatsApp üzerinden; RX 6800 XT vardı bende çok darboğaz yapıyordu. 3080 Ti ile takas ettim o zamanlar yazmış. Tamam teknoloji çok ileride, lakin bu yüzden AMD istemiyorum demiştim. Sizlerde sorunsuz kullanırsınız diyorsunuz arafta kaldım.
Bir arkadaşım Intel işlemci kullanıyordu sanırım. WhatsApp üzerinden; RX 6800 XT vardı bende çok darboğaz yapıyordu. 3080 Ti ile takas ettim o zamanlar yazmış. Tamam teknoloji çok ileride, lakin bu yüzden AMD istemiyorum demiştim. Sizlerde sorunsuz kullanırsınız diyorsunuz arafta kaldım.