Bütçe
30.000-40.000 TL

4 adet PCI-E bağlantısı mevcut, ama bunların hangileri daisy chain bulamadım. Muhtemelen 2+2'dir. Siz yine kontrol edin.

Sapphire PowerColor ASUS vs. hangilerini tercih etmeli.

Bu modele bakın. Kasanıza sığıyor. (1cm boşluk kalıyor.)
2x8 pin bağlantılı. 2 ayrı PCI-E kablosu yeterli yani.

4 adet PCI-e bağlantısı mevcut ama bunların hangileri daisy chain bulamadım. Muhtemelen 2+2'dir. Siz yine kontrol edin.

Bu modele bakın. Kasanıza sığıyor. (1cm boşluk kalıyor.)
2x8 pin bağlantılı. 2 ayrı PCI-e kablosu yeterli yani.

Dediğiniz ürünü satan firmaya chat kısmından yazdım. Aslında taksit olayını indirim vs. soracaktım. Darboğaz yaşarmışım işlemciyi yükseltmem gerekliymiş :) ne yapacağımı bilemedim hocam.

Dediğiniz ürünü satan firmaya chat kısmından yazdım. Aslında taksit olayını indirim vs. soracaktım. Darboğaz yaşarmışım işlemciyi yükseltmem gerekliymiş :) ne yapacağımı bilemedim hocam.
1080p çözünürlükte biraz yaşanabilir, ayarları fuller GPU'ya yüklenirsiniz.
2-4k'da bir şey hissetmezsiniz zaten.

1080p çözünürlükte biraz yaşanabilir, ayarları fuller GPU'ya yüklenirsiniz.
2-4K'da bir şey hissetmezsiniz zaten.

Hocam genelde PUBG Mobile emulatör oynuyorum. Mesela gecenler de yeni cıkan cal of duty 7 mi neydi onu oynayıp bitirdim. Baftield GTA tarzı oyunlar oynuyorum. Ben diyorum ki, https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5070.html bu seri de ki kartlar daha iyi olur. Yani 9070XT 40 bin TL. 5070 ile arasında en cok farklar nedir? Normal bir kullanıcı olarak bunu hisseder miyim? Darboğaz vs.

Hocam genelde PUBG Mobile emulatör oynuyorum. Mesela gecenler de yeni cıkan cal of duty 7 mi neydi onu oynayıp bitirdim. Baftield GTA tarzı oyunlar oynuyorum. Ben diyorum ki, https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5070.html bu seri de ki kartlar daha iyi olur. Yani 9070XT 40 bin TL. 5070 ile arasında en cok farklar nedir? Normal bir kullanıcı olarak bunu hisseder miyim? Darboğaz vs.
5070'den her türlü daha iyi bir kart.
CUDA çekirdeği lazım değilse ve RT de elzam değilse 5070 almanın bir mantığı yok.