Performans testi olarak 4080 Super 4070 Ti super ekran kartından %25 daha hızlı yazmış bazı siteler ama bu %25 2K için mi 4K için mi anlayamadım. Eğer %25 2K için ise aradaki 9000 TL fiyat farkına değer veya Palit alınabilir.

Bilgisi olan arkadaşlar aradaki performans farkına göre F/P mi yoksa hiç kafa kurcalamadan 4070 Ti super mi alayım yardımcı olursanız sevinirim.

Geleceği de düşünün derim. Sadece %25 performansı yok fazladan 4 GB VRAM de var. Ben olsam ucuzundan 4080SUPEr alıp geçerdim. Palit'in testlerini izleyebilirsiniz YouTube üzerinden.

Geleceği de düşünün derim. Sadece %25 performansı yok fazladan 4 GB VRAM de var. Ben olsam ucuzundan 4080SUPEr alıp geçerdim. Palit'in testlerini izleyebilirsiniz YouTube üzerinden.
Yanlışınız var. 4070 ti Super modelinde 12 GB olan VRAM 16'ya çıkarıldı. 4080 Super modelinde ise Vram artışı yapılmadı.

Yanlışınız var. 4070 Ti super modelinde 12 GB olan VRAM 16'ya çıkarıldı. 4080 Super modelinde ise VRAM artışı yapılmadı.

Dostum olay sadece VRAM değil ki. CUDA çekirdeği, VRAM vs vs. bir sürü şeyde 4080Super daha iyi durumda. Ve performans olarak da daha iyi tabii ki. Bütçeni zorlamayacaksa 4080Super almanı tavsiye ederim.