MasterKing25
Yetkin
Merhaba. Şu anda değil fakat birkaç ay sonra tamamen yeni bir bilgisayar kasası alma niyetindeyim, DDR5'li ve 5070 Ti veya 5080'li. Acaba aşağıdaki sistemim ikinci elde ne kadar eder? Önden bir fiyat araştırması yapayım dedim.
- Ekran kartı: Galax RTX 4070 Ti Super EX-Gamer V2 Beyaz (Garantisi devam ediyor, faturası ve kutusu duruyor, Gaming.Gen.TR üzerinden alındı.)
- İşlemci: Ryzen 7 5800X3D (Garantisi yok, faturası yok ve kutusu duruyor.)
- Anakart: MSI X570S Torpedo Max (Garantisi yok. Vatan Bilgisayar üzerinden alındı, faturası ve kutusu var.)
- RAM: Corsair Vengeance LPX 32 GB (4x8) CL18 (Garantisi yok, kutuları duruyor.)
- Hava Soğutma: Noctua NH-D15 (Kutu içeriği vs. tam.)
- Güç Kaynağı: Raijintek Cratos 850W 80+ Gold (Garantisi devam ediyor, kutusu ve faturası mevcut.)
- SSD 1: KC3000 1 TB (Garantisi devam ediyor, faturası duruyor, kutusu yok.)
- SSD 2: Corsair MP600 Core XT 1 TB (Garantisi devam ediyor. QP Bilişim üzerinden alındı, siteleri bakımda faturaya ulaşamadım...)
- SATA SSD: Samsung 860 EVO 250 GB (Kutusu, faturası ve garantisi yok.)
- Kasa: Lian Li 207 Beyaz. Ek olarak belirtmem de fayda var, kasanın fanlarını Lian Li UNI FAN SL Infinity (8 adet) beyaz fan ile değiştirdim. Orijinal fanları da duruyor. (Garantisi devam ediyor, QP Bilişim üzerinden almıştım, buna da benzer sebeplerden dolayı bakamıyorum faturası konusuna... Kutusu duruyor.)