Yer
İstanbul
500 TL fark ödeyerek bu geçişi yapabiliyorum. Sizce yapayım mı? Kartımın kutusu yok faturası yok, alacağım kart da tertemiz 2-3 kez kullanılmış. Benim kart MSI Ventus 2X, RX 9070 XT ise PowerColor Radeon modeli.

(Bu arada ekleme yapayım, alacağım kart yurtdışından alınmadır.)

Sorunu yoksa geçilir, hem daha iyi soğutmalı hem daha güçlü bir karta geçmiş olursun.
Tek korktuğum şey RT performansı. FC 26’da da gerekiyor ve şu an ulta+ultra ayarlarda yağ gibi 4070tis soğutması biraz sorun 71-72 derece alıyorum. RT kaybım olmayacaksa kesinlikle geçmek istiyorum aslında.

Tek korktuğum şey RT performansı. FC 26'da da gerekiyor ve şu an ulta+Ultra ayarlarda yağ gibi 4070TIS soğutması biraz sorun 71-72 derece alıyorum. RT kaybım olmayacaksa kesinlikle geçmek istiyorum aslında.

NVIDIA teknolojilerini aktif kullanıyorsan geçtikten sonra boşluğa düşme hissine girebilirsin dikkat et. :D Kartı sana satan arkadaş daha mantıklı hamle yapıyor şu anda.

500 TL fark ödeyerek bu geçişi yapabiliyorum. Sizce yapayım mı? Kartımın kutusu yok faturası yok, alacağım kart da tertemiz 2-3 kez kullanılmış. Benim kart MSI Ventus 2X, RX 9070 XT ise PowerColor Radeon modeli.

(Bu arada ekleme yapayım, alacağım kart yurt dışından alınmadır.)

Gerek yok geçmenize.

NVIDIA teknolojilerini kullanmıyorsan geçmen iyi olur, elindeki eski kartı 0 ayarında kart yapıyorsun. Fakat yurt dışı kartı olduğundan garanti olayı sıkıntı olabilir belki bilmiyorum.