Kasa olarak MSI'ın en iyilerinden olduğu falan yok, Katana ile aynı aileden. Fan sesi çok fazla bu cihazların, fiyatı da pahalı. Alınmaz.
Hocam bu kasa gayet iyi diyorlardı, 4080-5080 olan cihazlarda da aynı kasa kullanılıyormuş bununla aynı. Yanlış mı bakmışım?

Cyborgu anlarim ama katananin neyi var? Ayrica bu bütçeye baska opsiyonun yok 5070 istiyorsan.
Katananın direkt olarak soğutması kötü diyorlar.

Yanlış bakmışsınız. Vector kasalardır o. Evet, Katana kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki kötü.
Pardon evet Vector kasalarmış, yani illa o zaman Vector-Stealth-Raider üçlüsünden birisini mi almak gerekiyor?

Bu fiyatlara çıkınca zaten otomatik olarak 5080 ve üstü modelleri görüyoruz. Kasayi iyi alınca direkt olarak iyi spec olan cihaz da artıyor, bence her ne kadar kötü olsa bile yine de yeterlidir Katana veya benim attığım Sword diye düşünüyorum.

Pardon evet Vector kasalarmış, yani illa o zaman Vector-Stealth-Raider üçlüsünden birisini mi almak gerekiyor?

Bu fiyatlara çıkınca zaten otomatik olarak 5080 ve üstü modelleri görüyoruz. Kasayi iyi alınca direkt olarak iyi spec olan cihaz da artıyor, bence her ne kadar kötü olsa bile yine de yeterlidir Katana veya benim attığım Sword diye düşünüyorum.
Bütçeniz maksimum nereye kadar çıkar?

H
Bütçeniz maksimum nereye kadar çıkar?
Hocam maksimum 75, taksit durumuna bağlı, açıkçası dediğim gibi sadece 3-4 sene Call of Duty Black ops 7 Multiplayer'da 144hz almam gerekiyor, o attığım Sword çok çok kötü değil diyorsanız onu alayım, zira diğerlerine göre işlemcisi kasası falan bir tık daha iyi ve idare eder gibi. ASUS bakayım dedim o hiç alınmıyor bu fiyatlara TUF da hiç alasım yok.

Son düzenleyen: Moderatör: