Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

huck2434

Uzman
Arkadaşlar ekran kartını BIOS'tan kalite modundan performansmans moduna nasıl alınır? Görüntü kalitesi düşer mi? Sıcaklık değerleri düşer mi? Nereden yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güç kablosunun bulunduğu yerin oralara bakın. Sıcaklığa etkisi olur Performance'de daha iyi soğutur. Örnek görsel:
1735221034725.webp
Arkadaşlar ekran kartını BIOS'tan kalite modundan performansmans moduna nasıl alınır? Görüntü kalitesi düşer mi? Sıcaklık değerleri düşer mi? Nereden yapılıyor?

Ekran kartının üstünde olması gerekiyor. BIOS'tan alınmaz hocam üstünde tuş vardır sağa sola itilir. Performans modunda serin çalışır. Kalite düşmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ekran kartının üzerinde switch olur sessiz mod ve performans modu, switchi p mode yazan yere ittir pc kapalıyken tamamdır. Görüntü kalitesinin dediğin şey ile alakası yok.

Hocam D yazan yeri p yazan yere ittirdim kart çok sessiz çalışıyor ama sıcaklıklar 73 derecelerden 77 derecelere çıktı p de iken.

Hocam zaten performans modundaymıs ben sessiz moda almışım sessiz modda sıcaklık değerleri tekrardan performansa aldım 70-73 arası gidip geliyor.