30 ve 40 serileri ile birlikte artar ülkemizde hem ekonomik krizden dolayı fiyat artışı hemde globalde ticaret savaşından dolayı fiyatlarda artış mevcut

özellikle 40 serisi laptopların 100 bin tl üstüne çıkacağını düşünüyorum... ayrıca bir söz vardır Türkiye'de ne zaman fiyatların düştüğünü gördünüz :)

RTX 5000 serisi laptoplar şu an aşırı pahalı bir şekilde çıkış yaptı. Sizce bu fiyatlar düşer mi yorumlarınız nedir?

Astronomik rakamlarda, aşırı pahalı. Bir nebze düşer diye düşünüyorum ancak aylar sonra düşer. Şu stok muhabbeti vb. durumlar düzelince düşer inşallah.

30 ve 40 serileri ile birlikte artar ülkemizde hem ekonomik krizden dolayı fiyat artışı hem de globalde ticaret savaşından dolayı fiyatlarda artış mevcut.

Özellikle 40 serisi laptopların 100 bin TL üstüne çıkacağını düşünüyorum... Ayrıca bir söz vardır Türkiye'de ne zaman fiyatların düştüğünü gördünüz :)

Tam aklımdaki düşünce hocam. Trump'ın ticaret savaşı etkiler diyorsunuz sizde. Dolar çok belirsiz dolar uçabilir. Dolar uçarsa hiç tutamayız fiyatları.

RTX 5000 serisi laptoplar şu an aşırı pahalı bir şekilde çıkış yaptı. Sizce bu fiyatlar düşer mi yorumlarınız nedir?

Bu memlekette neyin fiyatı düşmüş te, bunların fiyatı dussun hocam.
Memlekette 2 ucuz şey var, insan hayatı ve emek.
Doviz de yon yukarı, nasıl dusecek?