Detaylar
Kim cevapladı?Trojan Uzmanı
Uzman
9060XT.
YASEDEM
Deneyimli
Kronik problemleri var mı? Oyuncu bilgisayarı alacağım, hangisini seçmem gerekiyor? Sonuçta ben sadece uzun ömürlü, AAA oyunları çalıştıran, yani hangisi daha mantıklı olur?
RX 9060 XT 16 GB ise RX 9060 XT.
Son düzenleyen: Moderatör:
9060 XT dışında seçenek sunmayan bir karşılaştırmadır bu.
SunseTTime
Uzman
RTX 5060 8GB alınmaz. RTX 5060 Ti 16GB & RX 9060 XT 16GB arasında kaldıysanız ve bütçe sınırlı ise RX 9060 XT tercih edebilirsiniz. Ya da temiz ikinci el bir RTX 5060 Ti 16GB bulabilirseniz o da olur. Ben her iki kartı da kullandım; DLSS & MFG farkı bana göre fiyat farkını hak ediyor, malum görüntü netliğine önem veriyorum. Tek odağınız FPS ise gerek yok.
ONDEARTH
Uzman
Kronik problemleri var mı? Oyuncu bilgisayarı alacağım, hangisini seçmem gerekiyor? Sonuçta ben sadece uzun ömürlü, AAA oyunları çalıştıran, yani hangisi daha mantıklı olur?
Ben de yakında alacağım ancak kararsızım. 8 GB VRAM'in bana yeteceğini ve 4060 laptop ile kendi kullandığım ıvır zıvırlarda sorun yaşamadığım için 5060 düşünüyorum ama yine de kararsız kaldım. 9060 XT 16 GB'nin fiyatı psikolojik sınırımı aşmaya başladı; şimdilik idarelik 5060 alıp ileride yeni seri bir ekran kartına geçerim büyük ihtimalle.
Son düzenleyen: Moderatör:
infazcı03
Uzman
RX 9060 XT.