7500f

2 yıl 3500x ile kullandım ben darbogaz yıyerek.
İşlemci bi şekil degıstırılırde gpu degıstırılmıyor.Benim 2070 için 3 kere ıslemcı degıstırdım 7 yılda.

Bu isteğin ucu açık. Kime göre neye göre? Hala GTX 1070, RX580 kullanan var. 30 FPS AAA oyunları oynatır. Bazısına 30 FPS etmezken bazısına 60 FPS yetmiyor. Kimisi Ultra ayarda oynuyor kimisi medium ayarlarda yeter diyor.
Fps oyunlarında 300 fps ustu sıngle oyunlarda 60 ve ustu kafidir benim için.

7500f

2 yıl 3500x ile kullandım ben darbogaz yıyerek.
İşlemci bi şekil degıstırılırde gpu degıstırılmıyor.Benim 2070 için 3 kere ıslemcı degıstırdım 7 yılda.
O zaman 70 serisi sizin kullanımına uyuyor. 9070xt ve 5070 seçim sizin. Araştırıp tercihinizi yapın. Öznel yorumlarımı yaptım zaten, buradan sonrası sizin bileceğiniz iş.

AMD'de driver sorunları devam ediyor mu hala?

Bunun garantisini ben veremem. Ben memnun ayrıldım, 9000 serisinde de olumlu yönde yorumlar yapılıyor fakat her üründe olumsuz yorumlar var. Benim yorumum 5070 ti>9070xt>5070 tercih edilmesi yönünde. Ben olsam böyle yapardım. Emin olun sorunlu olduğunu düşünsem tercih etmem. Ama dediğim gibi yönlendirme yapmamak ve objektif olmak için size söylüyorum ki kendiniz yabancı kaynaklara bir göz atın. Sizi tatmin etmezse NVIDIA alırsınız. Bu kadar basit.

Amdde driver sorunları devam ediyor mu hala ?
RX 9060 XT özelinde konuşmam gerekirse bende drop, stuttering ve yazılımsal sorunlara yol açmıştı. Ben ondan 5060 Ti'a geçtim benzer segment dursa da çok daha stabil çalıştığını belirtilebilirim. Detaycı biri olduğum için farkı hem oyun hem de günlük kullanımda hissedebildim. Arkadaşım hala RX 9060 XT kullanıyor daha geçen BF6'da oyundan atma, drop gibi sorunlar yaşamış. Bu oyuna özel de değil sadece artık rahatsız eder boyuta geldiği için bana bilgi verdi. Yoksa benim gibi detaycı değildir, kusursuzluk aramaz, düzgün çalışsın kullanır geçer. Ben de isterim F/P durduğu için AMD önermek fakat bu olumsuz deneyimimden sonra biraz bütçeyi arttırır NVDIA tarafındaki muadilini almaya çalışırım. Yine de AMD kötü demiyorum, forumda RX 9070 XT kullanıp memnun olanlar da var. Olası riskleri göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz.

Bütçe sorununuz yokmuş o yüzden 5060 Ti 16GB yerine 5070 almanızı öneririm. Ben sorunlara çözüm odaklı ilerlediğimden 5060 Ti tercih etmiştim, o da üzmez ama 5-6 seneyi aşmak istiyorsunuz 5070 daha mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
5070 almaya karar verdım aklımda bı soru var.Anakartım Asus B650R.Asusun 3 fanlı modelini alacagım anakart bunu taşır mı?
Kasam Td500 v1 bu kasaya sığar mı ?

5070 almaya karar verdım aklımda bı soru var.Anakartım Asus B650R.Asusun 3 fanlı modelini alacagım anakart bunu taşır mı?
Kasam Td500 v1 bu kasaya sığar mı ?
Yoksa dual alacagım.