Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 75000
Smmmhunter 21
Üstün
Bütçe nedir? Tek tek almak daha mantıklı.
Bütcem 50-75 arası. Eğer değecekse 75e kadar verebilirim fakat 55-70 arası f/p olursa daha iyi olur.Bütçe nedir? Tek tek almak daha mantıklı.
Smmmhunter 21
Üstün
Yani F/P gibi bakmamanız lazım. 50K'lık sistem size yetiyorsa onu alın. Eğer en iyisini istiyorsanız attığımı alın.Bütcem 50-75 arası. Eğer değecekse 75e kadar verebilirim fakat 55-70 arası f/p olursa daha iyi olur.
Hocam attığınız 85k tutuyor. en fazla 76ya çıkabilirim. Üstte attığım 9070XT x3dli sisteme ne diyorsunuz ?Yada siz nasıl bir özelleştirme yapardınız? linki şu; https://www.crtgamestore.com/modart...-rx-9070xt-16gb-gaming-hazir-sistem-tavsiyesiYani F/P gibi bakmamanız lazım. 50K'lık sistem size yetiyorsa onu alın. Eğer en iyisini istiyorsanız attığımı alın.
Smmmhunter 21
Üstün
Attığım parçalarda zaten SSD'yi 1TB yapıp PSU, kasa gibi şeylerden kısınca aynı fiyat oluyor. Şahsen hazır sistem önermiyorum.Hocam attığınız 85k tutuyor. en fazla 76ya çıkabilirim. Üstte attığım 9070XT x3dli sisteme ne diyorsunuz ?Yada siz nasıl bir özelleştirme yapardınız? linki şu; https://www.crtgamestore.com/modart...-rx-9070xt-16gb-gaming-hazir-sistem-tavsiyesi
1080p 240hz monitorum var yakın zamanda satmayı düşünmüyorum en azından 5-6 ay kalıcak 9070xtli bir şey alırsam darboğaz yaşamamak içinde x3d den aşağısı kesmez gibi valla kafam karışık hocam.@ashwez35, Hocam monitörünüzü 1080p mi 2K mı kullanacaksınız?
Neden önermiyorsunuz hocam linkteki sistem piyasaya göre uygun kalıyor aslındaAttığım parçalarda zaten SSD'yi 1TB yapıp PSU, kasa gibi şeylerden kısınca aynı fiyat oluyor. Şahsen hazır sistem önermiyorum.
efebatiin 5
Yetkin
Bütçe nedir? Tek tek almak daha mantıklı.
Hocamın topladığı sistem güzel. Bütçeni geçiyorsa anakartı X670e yapabilirsin SSD'yi Renegade 1TB yapabilirsin.
Sanırım FPS oyunları oynuyorsunuz. 9800X3D - RTX 5070 sistem toplayabilirsiniz.@ashwez35, Hocam monitörünüzü 1080p mi 2K mı kullanacaksınız?
Yeni mesajlar
-
-
Her gece müzikle uyumaktan beynimin amarı kaydı, rüyalar 4K HDR oldu
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-