Bir diğer konu ise, PC hocası 5000 serisinin Eylül Ayında tanıtılacağını söylemişti, ama tanıtılmadı. Kısacası haber olsun diye, post atmışta olabilir. Kısacası tahmini bir posttur. 5060 modelinin 10GB olacağını düşünüyorum.
Bir diğer konu ise, PC hocası 5000 serisinin Eylül Ayında tanıtılacağını söylemişti, ama tanıtılmadı. Kısacası haber olsun diye, post atmışta olabilir. Kısacası tahmini bir posttur. 5060 modelinin 10GB olacağını düşünüyorum.
AMD yi beğenmeyen yeni bir rakip çıksa onuda beğenmez. Millete anlatamıyorsun. Forumlarda AMD ekran kartları ile ilgili mesajlara bakın bir sürü "AMD iyi değil diye biliyorum (diyebiliyorum özellikle ayrı)" yazılarına denk gelirsiniz.
Adam kendi ekran kartını üretip satıyor. İstemiyorsanız almazsınız başka bir alternatif alırsınız. Evet yaptıkları ne kadar doğru orası tartışılır ama öyle bir hakka sahip değil denilemez.
5060'ı 8GB çıkarırsan neden önereyim? AMD'de 8xxx serisinde kendini düzeltir onu öneririm. AMD kendini düzeltmezse Intel öneririm. Adamlar RTX 4070 gücünde GPU üretiyorlar artık.