AMD kullandım şahsen hiç sıkıntı ceketim 6700XT ve 7800XT sorunsuz sekizde kullandım lakin oynadığım oyun daha cok NVIDIA kartlara optimize edilmiş durumda AMD kartla oynarken Micro stuttering sorunu oluyor ama NVIDIA kartta bu durum olmuyor.

Oynadığım oyun nvdia daha iyi optimize

Bu videonun 9070xt olanı izledim az önce 5070 kart 9070xt den daha fazla fps alıyor
o zaman da RTX 5070 fazlasıyla yeterli 5070TI almanıza gerek yok fazla para vermekten başka bir şey değil. Ben şahsen RTX 3070 kullanıyorum R5 5600 ile besliyorum 2k da çoğu oyunda VRAM hariç yeterli oluyor. Ana sistemim çok daha güçlü parçalardan oluşuyor. Bu sistemi genelde oyun için kullanıyorum render vs işlerde ana sistemimden faydalanıyorum.

O da bir değişikmiş ancak Micro stuttering sorunu bir tek ekran kartından olmuyor onu da bilmeni isterim. Stabil bir sistemde NVIDIA ne ise AMD de odur. İçin rahat edecekse alabilirsin ama bende @Leon Scott Kennedy gibi düşünüyorum 5070'e o parayı vereceğin 5060 Ti al daha iyi.

36.500 TL'ye Nitro + var Amazon da bu kart nasıldır alınır mı? Sahici amazon depo 2 ci el sanirim kutusu hasarlı yazıyor yada satin alindi geri iade edil di

Rust için yeterli fakat genel oyun kullanımı için alıyorsanız almayın gidin 9070XT alın. 1080p de bile 10-12 GB VRAM tüketen oyunlar var şu an bile.
36.235 tl ye nitro + alinir mi

9070XT için o fiyatlara çıkılmaz. F/P olması açısından 32 civarına Pulse'ya da Gigabyte alın ya da gaming gecesinde genelde Red Devil 32 civarına düşüyor o alınmalı.
Teşekkürler