RTX 5070 MFG ile yakın, hatta geçiyor. Bence gerek yok, size kalmış. Saf kas gücü istiyorsanız satıp ekleyip alabilirsiniz tabii ama değmez gibi. 10-20 FPS fark var ancak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan alınacak olsa 9070 XT önerebilirdim ama elinizde zaten 5070 varsa değiştirmek için uğraşmaya değmez. Keyfinize bakın derim.

Eskisi gibi sorunlar kaldı mı AMD ekran kartlarında? Eski bir RX 6600 XT kullanıcısı olarak ilk dönemlerde çok sorun yaşadım. Donma, takılma vs. soğutmuştu AMD bu çökmelerle.

Eskisi gibi sorunlar kaldı mı AMD ekran kartlarında? Eski bir RX 6600 XT kullanıcısı olarak ilk dönemlerde çok sorun yaşadım. Donma, takılma vs. soğutmuştu AMD bu çökmelerle.
6 yıl Nvidia kullandım 6 ay önce de 9070XT'ye geçtim. Henüz hiçbir sorun yaşamadım ama çok yaşayan da var. Şans işi sanırım biraz.

Bana göre arayüz falan Nvidia'dan çok daha iyi.

2 aydır kullanıyorum 9070 XT'yi. Ben hiç sorun yaşamadım. Biraz şans işi ya da kullanıma bağlı artık bilemiyorum. Hiç sorun yaşamayanlar olduğu gibi sıkıntı yaşayan kişiler de var. Fakat bu durum aynı şekilde NVIDIA tarafında da oluyor. Sadece AMD'de olduğunda yaygara daha büyük oluyor gibi :).