Detaylar
Kim cevapladı?ElderAssassin
Yetkin
"FPS türü oyunlarda Intel'in mouse hissiyatı daha iyi" bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu 9800X3D'i satıp hemen Intel'e geçiyorum (!)
5070'i üst düzey bir ekran kartı sandınız heralde. Ayrıca fiyat belirtmemişsin, ben olsam 60K'dan fazla vermem bu sisteme.
5070'i üst düzey bir ekran kartı sandınız heralde. Ayrıca fiyat belirtmemişsin, ben olsam 60K'dan fazla vermem bu sisteme.
"FPS türü oyunlarda Intel'in mouse hissiyatı daha iyi" bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu 9800X3D'i satıp hemen Intel'e geçiyorum (!)
5070'i üst düzey bir ekran kartı sandınız herhalde. Ayrıca fiyat belirtmemişsin, ben olsam 60K'den fazla vermem bu sisteme.
Bu şekilde bir yanıt geliceğini biliyordum
ElderAssassin
Yetkin
CS2'yi ciddi şekilde oynuyorsan ve render vs. yapıyorsan almanız gereken işlemci 9950X3D.Bu şekilde bir yanıt geliceğini biliyordum, CS2'yi ciddi şekilde oynuyorum, aynı Zaman'da editörlük ve tasarım yapmaktayım, anlayacağınız çekirek sayısı benim için önemli, 14900K'nın problemi sıcaklık ve güç tüketiminin fazla olması, mouse hissiyatınıda yüksek ihtimal RDR2 oynadığınızdan bilemezsiniz. Sistem 90K.
Ama ben render, tasarım vs. işlere CS2'den daha çok önem vereceğim diyorsan 14900KF değil, Ultra 9 285K al.
Mouse hissiyatını da ilk defa duydum bu arada, her seferinde yeni şeyler çıkıyor herhalde. FPS oyuncuları 9800X3D veya 9950X3D tercih ediyor, onlardan bile duymadım şu mouse hissiyatı muhabbetini.
X3D işlemciler, oyun için tasarlanmış işlemcilerdir, ayrıyeten aralarında 13K fark var, 13K daha verip render performansı rezalet bir işlemci mi alıyim?CS2'yi ciddi şekilde oynuyorsan ve render vs. yapıyorsan almanız gereken işlemci 9950X3D.
Ama ben render, tasarım vs. işlere CS2'den daha çok önem vereceğim diyorsan 14900KF değil, Ultra 9 285K al.
Mouse hissiyatını da ilk defa duydum bu arada, her seferinde yeni şeyler çıkıyor herhalde. FPS oyuncuları 9800X3D veya 9950X3D tercih ediyor, onlardan bile duymadım şu mouse hissiyatı muhabbetini.
ElderAssassin
Yetkin
14900KF ile mutluluklar diliyorum size öyleyse, bol mavi ekranıyla ve kışın ısınma ihtiyacınızı sonuna kadar karşılar.X3D işlemciler, oyun için tasarlanmış işlemcilerdir, ayrıyeten aralarında 13K fark var, 13K daha verip render performansı rezalet bir işlemci mi alıyim?
Intel daha stabil çalışıyor, input lag, mouse hissiyatı daha iyi, 9800X3D ile daha fazla FPS alabilirsin evet ama Intel'deki mouse hissiyatını vermez, tek çekirdek ile alakalı, tabii ki çok fazla bir fark yok fakat yıllardır FPS oyunu oynayan insanlar anlıyacaktır.Mouse hissiyati ne oluyor tam olarak onu anlayamadim. Yuzde 1, binde 1 FPS filan? Onun haricinde 5070'den uzak durmak hayirli bir is olur. Tabii edit isleri var diyorsunuz, 5070 Ti olabilir.
Elo nedir? Bende ciddi bir şekilde oynuyorum ve İntel'in fareyi etkilediği vs yok. Oyun içi MS değerleri büyük ihtimal yakındır. Fakat AMD ekran kartlarının gecikme konusunda daha kötü olduğu için bende NVIDIA kullanıyorum. İşlemci tarafında böyle bir şey en azından şu anlık yok. 9800X3D alın geçin.
Gayet üst düzey bir ekran kartı? 5070TI tavsiye edilir fakat üst düzey bir kart olduğunu değiştirmiyor.5070'i üst düzey bir ekran kartı sandınız heralde.
ElderAssassin
Yetkin
RTX xx70/Ti/Super "orta" seviye, xx80/Ti/Super "orta/üst" seviye,Gayet üst düzey bir ekran kartı? 5070TI tavsiye edilir fakat üst düzey bir kart olduğunu değiştirmiyor.
xx90 veya üstü "üst" seviye.
Maalesef üst düzey bir ekran kartı değildir kendileri..
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-