Rifle

Uzman
The Last of Us Part II Remastered 1920x1080p oyunun bana sunduğu en yüksek grafikler DLSS FG açık haldeyken de kapalıyken de böyle. Sizce normal mi? FurMark'ta OCCT de 250 çekiyor.

WhatsApp Görsel 2025-05-21 saat 01.26.00_8d9b9771.webp

@Recep Baltaş Sence normal mi bu wat değerini sunması Recep ağabey? Farklı forumlara göz gezdirdiğim de en düşük değeri alan benim kartım oyun içerisin de.

Son düzenleme:
FPS değerine bakarsak sorun yok gibi ki zaten 1080P'de darboğaz oluyor görüğüm kadarıyla.

Ryzen 5 7600 ile kullanıyorum ağabey, anlık drop FPS droplar olmuyor darboğaz oluyorsa da, yani bütçem olmadığı için 1080p oynamaktayım şu anda. Peki ileride sıkıntı çıkartır mı ne düşünüyorsun?

Edit: Darboğaz olmaz diyorlardı 5070 ile 7600 1080P'de sen böyle deyince bir üzüldüm ağabey. :D

Ağabey tekrar etiket atıyorum kusura bakma ama en son sorduğum soruyu cevaplarsan çok sevinirim. @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Hocam aldığınız değerler normal. Recep abinin dediği gibi de darboğaz var. Kart her zaman tam güç çekecek diye bir şey yok hocam. Testlerde tam güç çekiyorsa sorun yok.

250W çekiyor FurMark'ta ve OCCT de hocam. Darboğaz üzdü biraz olmaz deniliyordu ama gene bir problem olmaz herhalde.

250W çekiyor FurMark'ta ve OCCT de hocam. Darboğaz üzdü biraz olmaz deniliyordu ama gene bir problem olmaz herhalde.
Herhangi bir sorun yok kartta 5070'in TDP değeri 250W sizde de 250W kullanmaya devam edebilirsiniz. Darboğaz konusunda da çok hissetmesiniz keyifle oynamaya devam edebilirsiniz. Yardımcı olduysam çözüm olarak raporlayabilirsiniz.