xxxZAURxxx 55
Uzman
Ben 5070 alırım.
Kaça düşer tahmini? Bir de beyaz sistem topluyorum ondan dolayı biraz daha pahalılar.Ekran kartını en sona bırak Vatan'da sürekli indirime düşüyor. Rahat toplarsın.
%15 oluyor genelde. Ben de 7800X3D 5070 beyaz topladım. Sadece ekran kartım koyu gri, 3 fanlı Zotac olandan. Colorful'un beyaz modelini almak istiyordum ama fiyatı daha avantajlı geldi. Fakat Vatan'da beyaz yok diye biliyorum varsa da çok uçuktur fiyatı.Kaça düşer tahmini? Bir de beyaz sistem topluyorum ondan dolayı biraz daha pahalılar.
Dizdiğim sistem şuan 5070 kartına göre 130k civarında. Biraz fazla gibi ama malzemelerin hepsi kaliteli. Bilemiyorum 5070ti çok rahatlatır ama.%15 oluyor genelde. Ben de 7800X3D 5070 beyaz topladım. Sadece ekran kartım koyu gri, 3 fanlı Zotac olandan. Colorful'un beyaz modelini almak istiyordum ama fiyatı daha avantajlı geldi. Fakat Vatan'da beyaz yok diye biliyorum varsa da çok uçuktur fiyatı.
Sırf beyaz olsun diye 5080 parasına 5070 Ti almak gibi bir hataya düşmeyin.
Vallahi süpermiş, benim alacağım 5070 beyaz 46000 şuanda. Nereden buldunuz?5070 Ti zorlamaya çalış derim, geçen ay sıfır 41 bine aldım.
Ti olsaydı 5070 ti derdim ama düz 5070 yerine 9070 xt alınmalı. En azından ben öyle yaptım hayırlısıyla diğer ay kalan parçaları da alacağım.Merhabalar.
Genellikle oyun için arada sırada da render için bir sistem toplama amacım vardı. Forumdaki konulardan ve konularımdan tavsiyelerle kendime bir sistem şeması oluşturdum. Fakat ekran kartında karar veremedim. Yani RTX 5070, DLSS 5 gibi teknolojileriyle çok önde. Ama bir yandan geleceğe dönük 16 GB VRAM'e sahip RX 9070 XT de çok cazip. Grafikler benim için önemli; yani o teknolojiler bana çok tatlı geliyor şu anda. Bilemiyorum, karar vermekte zorlanıyorum. Biraz bütçeyi diğer parçalardan kısıp RTX 5070 Ti gibi bir düşüncem de var ama çok kararsızım. İşlemci için R7 7800X3D'de karar kıldım bu arada.
İndirimde bulabilirsem TI düşünüyorum.Ti olsaydı 5070 ti derdim ama düz 5070 yerine 9070 xt alınmalı. En azından ben öyle yaptım hayırlısıyla diğer ay kalan parçaları da alacağım.
Vatan indirimi ile almıştım ama her zaman düşeceği garantisi yok.Vallahi süpermiş, benim alacağım 5070 beyaz 46000 şuanda. Nereden buldunuz?