Detaylar
Kim cevapladı?ramazandeveli
Yetkin
Kasadaki diğer fanları susturup yükleseniz. Bu şekilde diğer fanların sesi de karışınca anlaşılmıyor.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Tamam dea bu normal bir durum elle manuel fan kontrolünü mü açtın varsayılan ayarlarda bu sıcaklıkta %83 fan hızı olmaması gerekiyor. Ekran kartının fan hızı 3000 RPM üzerinde ses çıkması çok olağan bir durum. Ayrıca o sesle oyun oynanılmaz etrafında insan vs aşırı rahatsız olur. Eğer manuel ayarladıysan bunu iptal et kendi sıcaklığa göre belirlesin biraz sıcak çalışır ama kafan ütülenmez. Yine de sorun olduğunu düşünüyorsan iade edebilirsin sıkıntı çıkarırsa THY dilekçe verirsin söke söke alırsın.
Videoda bir tıkırtı sesi duyulmuyor, sadece yüksek fan sesi duyuluyor. O yüksek fan sesi de kasa fanları mı yoksa ekran kartı fanları mı belli değil tabi.
Seni rahatsız eden bir durum varsa iade edebilirsin tabii.
Bu arada ben de RTX 5070 kullanıyorum ve zamanında Palit ile Inno3D arasında kalmıştım. Daha ucuz olduğu için Inno3D almıştım. Kartımdan oldukça memnunum ama merak ettim, sendeki kart yük altındayken ve oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklığa çıkıyor?
Bu arada ben de RTX 5070 kullanıyorum ve zamanında Palit ile Inno3D arasında kalmıştım. Daha ucuz olduğu için Inno3D almıştım. Kartımdan oldukça memnunum ama merak ettim, sendeki kart yük altındayken ve oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklığa çıkıyor?
Tamam dea bu normal bir durum elle manuel fan kontrolünü mü açtın varsayılan ayarlarda bu sıcaklıkta %83 fan hızı olmaması gerekiyor. Ekran kartının fan hızı 3000 RPM üzerinde ses çıkması çok olağan bir durum. Ayrıca o sesle oyun oynanılmaz etrafında insan vs aşırı rahatsız olur. Eğer manuel ayarladıysan bunu iptal et kendi sıcaklığa göre belirlesin biraz sıcak çalışır ama kafan ütülenmez. Yine de sorun olduğunu düşünüyorsan iade edebilirsin sıkıntı çıkarırsa THY dilekçe verirsin söke söke alırsın.
Manuel olarak ayarladım normalde ekran kartı 80 derecelerde çalışıyordu FurMark'ta fanların çalışma hıznı biraz geriye çektim 70'te % 80 olarak ayarladım tam yükte 70 69 derece arasında git gel yapıyor. Fabrika 60 derecede %30 fanla başlayıp 90 derecede %100 fana ulaşıyordu benim ayarladığım 55 derecede %30 75 derecede %100 olarak.
Videoda bir tıkırtı sesi duyulmuyor, sadece yüksek fan sesi duyuluyor. O yüksek fan sesi de kasa fanları mı yoksa ekran kartı fanları mı belli değil tabii.
Bu arada ben de RTX 5070 kullanıyorum ve zamanında Palit ile INNO3D arasında kalmıştım. Daha ucuz olduğu için INNO3D almıştım. Kartımdan oldukça memnunum ama merak ettim, sendeki kart yük altındayken ve oyunlarda en fazla kaç derece sıcaklığa çıkıyor?
Oyunlarda 65 dereceyi geçtiğini görmedim daha. 65 sabit kalıyor çoğunlukla.
Şu anlık manuel fan ayarınden hepsini 5 derece yana kaydırdım.
Ben de 2 fanlı Inno3D ile aynı sıcaklık değerini görüyorum. Daha ucuz olan Inno3D'yi aldığım için bir kez daha memnun kaldım o halde. Teşekkür ederim bilgi için.
Ben de 2 fanlı INNO3D ile aynı sıcaklık değerini görüyorum. Daha ucuz olan INNO3D'yi aldığım için bir kez daha memnun kaldım o halde. Teşekkür ederim bilgi için.
Steam FC 25'in var mı varsa çökme oldu mu sende. Ben 57602 de çökme yaşadım sürümü 1 geri çekip PCI sürümünüde gen 3 yaptım öyle düzeldi.
Hayır, o oyunu oynamıyorum. Test edemem maalesef.Steam FC 25'in var mı varsa çökme oldu mu sende. Ben 57602 de çökme yaşadım sürümü 1 geri çekip PCI sürümünüde gen 3 yaptım öyle düzeldi.
Tamamdır teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra