Hocam eski DDR4 anakartimda denedim, M.2 SSD takiliydi. O yuvarlak tirnagi biraz yukari dogru sert cekerek cikartip ayni sekilde test ettim. Tırnağı takarken M.2 SSD'nin kucuk yuvarlak kismina taktim bastirarak. Çok hafif oynuyor ama yamuk degil.
Aynisini bu aksam sistemimde test edeceğim, bakalim M.2 DRAM'li SSD takmak sorunu cozecek mi? Belki bir ihtimal ama RAM kesin degisecek gibi.
Hocam USB'ye Rufus araciligiyla Windows yazdirip sistemi kapattim ve simdi M.2 degisimi yapacağım yapmam gereken ayar var mi? BIOS'a girip BIOS'un ayarlarini sifirlayup default yapip daha sonrasinda boot menusunu acip oradan USB'yi secip Windows 11 yuklerken M.2 SSD'yi temizleyip kuracağım.
Bu arada BIOS'u default yapip daha sonra Windows 11 icin gerekli BIOS ayarlarini yapacağım.
Daha sonra boota geçeceğim bir problem olur mu?
@Ayhan Dönmez.
Hocam bu arada M.2 SSD taktim önceki sistemden ama bu Samsung 980 M.2 ssdmis neyse en azindan bakalim sorun devam ediyor mu diye
anlariz en azindan M.2 SSD sorunu degil diye.
Hocam bu arada GPT'ye sordugumda Samsung M.2 980 SSD'nin DRAM'i yok diyor yine de yapsam sonuç alabilir miyim?
@Ayhan Dönmez.
Kafalar karisti bende iyice
Maalesef sonuç ayni.
Hocam bu arada benim de maillerime bakmiyorlar artik.
@Ateş Hekimoğlu
hocam bunlari darla asla test videosu görmeden en az 15 dakikalik alma sistemini geri
bi bize mi patlar anlamiyorum yeter lan servislerine kadar gitmek istiyorun acaba tüm mahallenin mi elektiriginde sorun var paranoyak oluyorum bosuna mi yükleniyorum diye ama yok gözümle görmeden inanmam asla